Cea mai buna reteta de stufat de miel


Cea mai buna reteta de stufat de miel

Nu e greu de preparat, ba din contra e simplu. Multe gospodine nu uita sa prepare stufat de miel cu ocazia sarbatorilor de Pasti. Este un preparat traditional, delicios, care este bine primit pe mesele crestinilor odata cu Sfintele sarbatori pascale.

1 kg carne de miel cu os

7 legaturi ceapa verde

4 legaturi de usturoi verde

4 catei de usturoi

1 ceapa

ulei

bulion

1 legatura patrunjel

1 legatura marar

400 ml supa de legume

sare

piper

Speli carnea de miel si o portionezi. O scurgi de apa Intr-o sita. Cureti si speli verdeturile, ceapa si usturoiul, le toci mai mari si le pui Intr-un castron.

Torni ulei Intr-o tigaie si prajesti carnea de miel pe ambele parti. Scoti pe o farfurie si, In aceeasi tigaie, calesti ceapa uscata si usturoiul maruntit. Dupa ce s-au Inmuiat, adaugi ceapa si usturoiul verde, bulionul, mararul si patrunjelul tocate marunt si supa de legume Incalzita. Lasi totul la fiert pentru 15 minute, adaugi carnea de miel, sare si piper, dupa gust, si mai lasi Inca 5 minute.



Pentru o savoare deosebita, dai vasul la cuptor pentru 20 de minute. Servesti stufatul de miel cald, presarat cu frunzulite proaspete de patrunjel.


Abonează-te pe

Citește și:

Rugăciunea de dimineață. Cum să te rogi după ca să-ți meargă bine toată ziua

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Mare păcat! Ce trebuie să evite femeile însărcinate în ziua de Sfinții Constantin și Elena

Cine este Albert Oprea din Casa Iubirii. „E o provocare”

Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce fostul iubit a confirmat despărțirea: „L-am prins la un party interesant cu domnișoare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Cât timp se fierbe grișul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri