Cea mai bună rețetă de salată de boeuf. Secretul gustului delicios



Cum se pregătește acest deliciu, nelipsit de pe masa de sărbători.


In articol:

Agitația Crăciunului deja își face simțită prezența pe toate planurile. Nu numai că se gândesc la cadourile pe care să le ofere celor dragi, la aranjarea mesei de Crăciun sau la lista de invitați pentru masa festivă, gospodinele acum trebuie să pregătească meniul pentru celebrarea anuală. Unul dintre preparatele nelipsite este salata de boeuf a cărei rețetă diferă de la bucătar la bucătar.

Noi am căutat și am găsit secretul celei mai bune salate!

Acest fel de mâncare a fost realizat prima oară de Lucien Olivier, un bucătar celebru ce activa în Moscova, la hotelul Hermitage în perioada anului 1860. Odată cu timpul, rețeta s-a tot modificat, însă noi ți-o recomandăm pe cea mai bună pentru care ai nevoie de următoarele:

 300-400 gr piept de pui (unii recomandă carnea de vită, fiindcă este mai gustoasă) 500 gr zarzavat (țelină, albitură, morcov) Castraveți murați (și gogoșari dacă dorim) Mazăre la conservă Cartofi fierți Maioneză făcută în casă din 4 gălbenușuri

(două fierte, două crude), 2-3 lingurițe de muștar și ulei.

Citeste si: Rețeta de sarmale a lui Nicolai Tand, veche de mai bine de o sută de ani

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO: Mădălina Ghenea, cu lacrimi în ochi în ultima apariție televizată. Imaginile care i-au emoționat pe fani- radioimpuls.ro

Citeste si: Meniul sănătos perfect pentru Crăciun! Ţi-l propune "Regina Kangoo Jumps"

Citeste si: Rețeta de cozonac a lui chef Cătălin Scărlătescu

 

Mod de preparare:

Toate persoanele care fac acest preparat știu pașii în conformitate cu rețeta originală. Carnea și zarzavatul se pun la fiert, se lasă la răcit, se curăță și apoi se toacă în formă de cubulețe.

Apoi ne apucăm de tocat castraveți murați (și, eventual,  gogoșari), apoi scurgem mazărea de apa din conservă.

Secretul ca salata de boeuf să iasă perfect

Amestecăm toate ingredientele și ne ocupăm de pregătitul maionezei. Ca să nu se taie, noi folosim și gălbenuș fiert. Când maioneza capătă consistența dorită o adăugăm peste carnea și legumele tocate și amestecăm.

Ideal este să folosești mâna și nu o spatulă, pentru a uniformiza cât mai bine.

Încearcă salata pentru sare și maioneză, până ce obții gustul dorit de tine. Carnea dă savoare, așa că nu te zgârci. Secretul nostru este acela că lămâia taie greața, motiv pentru care te sfătuim să adaugi câteva picături și în maioneză.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Rețeta de sarmale a lui Nicolai Tand, veche de mai bine de o sută de ani

Meniul sănătos perfect pentru Crăciun! Ţi-l propune "Regina Kangoo Jumps"

Aruncă imediat varza murată dacă observi asta în butoi. Semnul clar că s-a stricat - ego.ro

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei - kudika.ro

Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea parte de sănătate? Tradiții și obiceiuri străvechi! - stirilekanald.ro

Horoscop chinezesc weekend 25-26 martie 2023: Zodiile care-și împlinesc o mare dorință. Au astrele de partea lor la final de săptămână - kanald.ro

S-a ajuns la „amenințări cu moartea”. Selena Gomez, despre presupusul conflict în care se află cu Hailey Bieber: ”Chiar mi-aș dori să înceteze” - radioimpuls.ro

Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile - wowbiz.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Cum se potrivesc ciocolata și cârnatul!” Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu, criticați, din cauza numelor alese pentru copiii lor
Citește mai departe
Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri