Majda Aboulumosha a explicat, pas cu pas, cum pregătește o plăcintă delicioasă cu brânză.
Majda Aboulumosha petrece destul de mult timp în bucătărie, printre bucate, atunci când nu este pe micile ecrane. Este extrem de ocupată și se preocupă de proiectele numeroase pe care le are, iar dincolo de ele, aceasta are și o întreagă comunitate pe rețelele de socializare, care o urmărește și o sprijină la orice pas. Nu se ferește să spună lucrurilor pe nume, iar atunci când în viața ei au loc diverse schimbări, fanii sunt primii care află de ele. Doamnele și domnișoarele o urmăresc în special pentru trucurile și sfaturile din sfera articolelor vestimentare, machiajului și părului, având grijă în detaliu cum se afișează întotdeauna. Cei care o urmăresc, știu și faptul că este o iubitoare a gastronomiei și împarte, pas cu pas, rețetele unor mâncăruri delicioase. De la preparate dulci, la deserturi, aperitive, mic dejun sau mâncăruri mai complicate, toate acestea își găsesc cu grijă locul pe pagina ei, fiind ca rupte din revistele culinare.
Cum pregătește Majda Aboulumosha plăcinta cu brânză și iaurt grecesc
Majda a postat în mediul online rețeta unei plăcinte cu brânză, smântână și iaurt grecesc și începe cu preîncălzirea cuptorului. Pentru acest preparat aveți nevoie de foi, iar într-un bol amestecați smântâna, telemeaua, ouăle și iaurtul grecesc. Odată ce compoziția este gata, luați foaie cu foaie, peste care puneți umplutura, apoi repetați procesul cu câte foi doriți. La final, pentru decor, se adaugă câteva semințe și se coace aproximativ 45 de minute, până devine aurie.
"Placintă.
Ingrediente:
- foi de plăcintă
- 400 g iaurt grecesc
- 200 g smântână
- 4 ouă
- 400 g telemea rasă
- 250 g unt topit
- semințe.
Mod de preparare:
- Preîncălzește cuptorul la 180°C.
- Într-un bol, amestecă iaurtul, smântâna, ouăle și telemeaua.
- Unge fiecare foaie cu unt topit.
- Pune foaia în tavă și întinde peste ea din compoziția din bol. Repetă cu fiecare foaie.
- Presară semințe deasupra.
- Coace 35–45 minute, până devine aurie.
- Las-o 10 minute înainte de tăiere.", a scris Majda pe contul ei.