Tort delicios cu nucă, caramel și cremă de mascarpone, pregătit de Majda: „Să-mi spuneți dacă o să îl încercați.”

Tort delicios cu nucă, caramel și cremă de mascarpone, pregătit de Majda: „Să-mi spuneți dacă o să îl încercați.”
Tort delicios cu nucă, caramel și cremă de mascarpone, pregătit de Majda: „Să-mi spuneți dacă o să îl încercați.”

Descoperă în articolul de mai jos cum se pregătește unul dintre cele mai delicioase torturi cu nucă, caramel și cremă delicioasă de mascarpone.

Majda Aboulumosha este o gospodină desăvârșită și adoră să gătească pentru ea și pentru cei dragi. Frumoasa actriță este foarte pasionată de pregătirea produselor de cofetărie și obișnuiește să împartă cu cei care o urmăresc zi de zi rezultatele muncii sale.

Majda a pregătit un tort delicios cu nucă, caramel și cremă de mascarpone și a dezvăluit pas cu pas cum l-a pregătit. De asemenea, le-a mărturisit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că pune mult suflet în tot ceea ce face, ori de câte ori gătește.

Cum realizează Majda Abulumosha tortul cu nucă, caramel și cremă de mascarpone

Citește și: Rulouri cu caramel, scoțișoară și curmale, desertul pregătit de Majda Aboulumosha. “Super moi, aromate și glazurate generos!”

Citește și: Rețeta de cornulețe cu rahat și magiun a Majdei Abulumosha: „Nu sunt o expertă.”

Înainte de a fi tăiat, este recomandat ca acest tort să stea câteva ore la rece pentru a permite cremelor să se întărească suficient. De asemenea, trebuie să fii foarte atentă atunci când pregătești caramelul, pentru a nu arde prea mult zahărul.

Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a pregăti acest tort:

  • Blat: 8 ouă, 200 g zahăr, 220 g făină, 200 g nucă măcinată, 8 linguri ulei, 1 praf copt, sare, vanilie.
  • Caramel: 230 g zahăr, 300 ml frișcă lichidă, 75 g unt (opțional).
  • Cremă: 380 g mascarpone, 380 ml frișcă bătută, 6–7 linguri caramel răcit.
  • Decor: nucă prăjită, caramel, fulgi ciocolată.

Mod de preparare:

1. Blat: bați albușurile cu sare+ zahăr, adaugi gălbenușurile, uleiul, vanilia, apoi făina, nuca și praful de copt. Coci la 170°C timp de 40 min, răcești și tai în 3 foi.

2. Caramel: caramelizezi zahărul, adaugi frișca fierbinte și untul. Lași să se răcească.

3. Cremă: mixezi mascarpone cu caramel, apoi încorporezi frișca.

4 Asamblare: foi de blat+ cremă+ nuci/caramel.

Îmbraci tortul și decorezi. Poftă bună. Să-mi spuneți dacă o să-l încercați!”, a scris Majda pe contul său de socializare.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Ce se întâmplă cu Petra Pintelei, tânăra nevăzătoare, la un an de la nuntă: „Îmi doresc să nu plâng la orice ton ridicat pe care îl aud.”

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Ce se întâmplă cu Dan Petrescu, după ce s-a aflat că se confuntă cu probleme de sănătate! Daniel Pancu, dezvăluiri neașteptate după revederea cu antrenorul: „Am fost surprins…”

Horoscop 16 decembrie 2025: Amintirile care credeau că au fost îngropate ies la suprafață cu o tărie care le taie respirația. Acești nativi simt cum fiecare emoție neînchisă revine, zguduindu-le liniștea, iar DECIZIA DE AZI le poate aduc pace sau lacrimi

Culiță Sterp a ajuns la casa lui Moș Crăciun! Cum arată cabana în care va sta cu familia, în inima pădurii: “Cu imaginea asta dormim la noapte?”

Surpriză de proporții în “Casa iubirii”. Cine a fost desemnat favoritul săptămânii în gala de duminică: „E o glumă?”

VIDEO El este bărbatul găsit carbonizat într-o mașină din Oradea. Polițiștii iau în calcul varianta sinuciderii


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies