Rulouri cu caramel, scoțișoară și curmale, desertul pregătit de Majda Aboulumosha. “Super moi, aromate și glazurate generos!”

Rulouri cu caramel, scoțișoară și curmale, desertul pregătit de Majda Aboulumosha. “Super moi, aromate și glazurate generos!”
Rulouri cu caramel, scoțișoară și curmale, desertul pregătit de Majda Aboulumosha. “Super moi, aromate și glazurate generos!”

Majda Aboulumosha a explicat cum pregătește un desert rapid și delicios.

Majda Aboulumosha petrece destul de mult timp în bucătărie, atunci când nu este pe micile ecrane sau implicată în alte proiecte profesionale, iar aceasta dezvăluie, pas cu pas, ce preparate delicioase realizează. Nu ezită să arate nici mici trucuri și schimbări la care apelează, cu privire la machiaj, păr și haine, iar când vine vorba despre viața personală, Majda este implicată în viața fiicei sale de 10 ani, fiindu-i sprijin și cu care are o relație apropiată. Aceasta împărtășește întotdeauna diferite rețete, postând în detaliu etapele pentru a ajunge la rezultatul final, dar și ingredientele și cantitățile de care avem nevoie pentru un mic dejun, prânz, cină sau ca desertul să iasă așa cum ne-am dorit. Păstrează întotdeauna autenticitatea și gustul copilăriei și realizează, prin diferite filmulețe, postări care aduc o mulțime de aprecieri în mediul online.

Cum realizează Majda Aboulumosha rulourile cu caramel și curmale?

Citește și: Secretul culinar pe care se bazează Majda, atunci când pregătește ardei umpluți! "Azi am gătit ardei umpluți – colorați, aromați și imediat savurați!"

Majda Aboulumosha-desert
Majda Aboulumosha-desert[Sursa foto: Captură Instagram]

Citește și: Cremșnit, desertul copilăriei, rețeta pregătită de Majda Aboulumosha. “Lasă la rece câteva ore și presară zahăr pudră.”

De această dată, Majda a filmat în detaliu cum pregătește rulourile cu scorțișoară, caramel și curmale și începe prin a realiza caramelul din curmale, cu lapte, vanilie și sare. Trece și la aluatul pufos, realizat din drojdie, ou, unt, zahăr și lapte, iar ulterior sunt realizate rulourile. Pentru umplutură, pașii sunt la fel de simplii, folosindu-se de caramel și scorțișoară, iar glazura pe care o pune pe deasupra oferă o aromă inedită întregului desert.

“Rulouri cu scorțișoară și caramel de curmale. Super moi, aromate și glazurate generos!

Caramel:

  • 30 curmale (hidratate și fără sâmburi)
  • 240 ml lapte
  • vanilie
  • sare

Aluat:

  • 200 ml lapte cald
  • 6 g drojdie
  • 1 ou
  • 90 g unt moale
  • 50 g zahăr
  • 350 g făină
  • Sare

Frământă, lasă la dospit.

Umplutură:

  • Caramelul
  • 120 g zahăr brun
  • 1 lingură scorțișoară

Rulează, taie, lasă la crescut. În tavă: Toarnă 100 ml smântână lichidă peste rulourile crescute și coace la 175 de grade C (30–35 min).

Glazură:

  • 150 g cremă brânză
  • 50 g unt
  • 100 g zahăr pudră
  • 1 lingură vanilie.”, a scris Majda Aboulumosha pe rețelele de socializare.
View this post on Instagram

A post shared by Majda (@majdaaboulumosha)



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Tartă sărată cu 3 feluri de brânză, rețeta pregătită de Majda Aboulumosha. “Voi puteți adăuga și alte legume care vă plac.”

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Când a murit, de fapt, Ștefania Szabo? Rezultatele autopsiei răstoarnă ancheta în cazul decesului subit al doctoriței

CE LE-A SPUS anchetatorilor tânărul care și-a ucis tatăl cu 18 lovituri de cuțit i-a cutremurat. Motivul din spatele tragediei care zguduie Bucureștiul e greu de crezut și șochează. Nimeni nu se aștepta ca gestul său să ajungă atât de departe

Cum arată bradul spectaculos împodobit de Monica Gabor și fiica ei, Irina Columbeanu. Cele două se pregătesc de sărbători

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

ALERTĂ NASA! Un obiect misterios ce seamănă cu o navă spațială se îndreaptă cu o viteză orbitoare spre Pământ și pare "să emită periodic jeturi de gaz și praf"


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies