Cântăreața cu ochi de diamant, îndrăgostită de un milionar de la capătul lumii


Lenna, cântăreața cu ochi de diamant, pare să își fi găsit, în sfârșit, jumătatea, artista fiind acum îndrăgostit de un milionar cu originar din Sri Lanka.


In articol:

Acum câteva săptămâni, Lenna Horvath a fost într-o vacanță de vis, în Egipt. Dar nu doar piramidele au încântat-o, ci și un tânăr din grupul de turiști care, după câteva tatonări, a reușit să îi ajungă la suflet.

Citeste si: Despărțire bombă în showbiz! O cântăreață i-a dat papucii iubitului ei! ”Așa e în viață”

Citeste si: Ele sunt femeile superbe ale zodiacului! Trei zodii se află în vârful listei

Citeste si: "M-am îndrăgostit de fiul meu de 15 ani și am făcut sex cu el"

”Lenna s-a îndrăgostit de băiatul acela, în vacanța din Egipt. Ea tot spune că nu se entuziasmează, dar, deja, își face planuri să meargă într-o vacanță în Sri Lanka, fix țara din care e tipul acela. Din ceea ce am înțeles, el este foarte bogat, e milionar, dar ea a aflat abia după de asta. Vorbesc toată ziua la telefon, pe internet, e clar că se leagă ceva, iar Lenna pare mai bine dispusă ca niciodată. Nu m-ar mira să plece în câteva săptămâni acolo, să vadă cum va evolua relația între ei”, ne-a spus, în exclusivitate, una dintre amicele Lennei care au însoțit-o și în vacanța din Egipt în care a fost cântăreața cu ochi de diamant.

Mai mult decât atât, spun sursele noastre, Lenna Horvath a fost repede impresionată de calitățile bărbatului cu pricina. ”I-a plăcut de el de la început, mai ales că este exact genul ei de bărbat: înalt, mulatru și tatuat. Așa că, deși el a făcut primul pas, Lenna nu l-a descurajat deloc, era deja topită”, ne-a mai spus sursa noastră.

Lenna, vacanță în Egipt! E înnebunită după piramide

”Simțeam nevoia să îmi încarc puțin bateriile, iar mie îmi place să stau la soare, să mă bucur de apă, de litoral, de căldură. Așa că, mi-am pus câteva costume de baie la mine și alături de niște amice de-ale mele, am plecat în Egipt. Nu a fost o vacanță programată, am luat ce am găsit mai repede. Am mers, din nou, să văd piramidele, este a treia oară când le văd, dar de fiecare dată mă fac să mă simt cu totul și cu totul încântată. De data asta, am cam exagerat însă când m-am dus la piramide, m-am dus cam dezbrăcată și arabii deja se uitau cam ciudat la mine”, ne-a spus, în exclusivitate, Lenna Horvath, cântăreața cu ochi de diamant.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-15 august 2020. Vărsătorii au o perioadă foarte dificilă, iar Racii pot avea probleme în dragoste

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri