Bruschetta cu roșii cherry. De această dată, pâinea este făcută în casă!

retete pentru cina

Bruschetta cu roșii cherry

Bruschetta cu roșii cherry, făcută în casă se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de bruschetta cu roșii cherry, făcută în casă.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cea mai gustoasă bruschetta cu roșii cherry, făcută în casă, preparata așa cum se cuvine.

 

Rețetă de Bruschetta cu roșii cherry, făcută în casă

Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 9 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă este de o ora

Citește și: Negresă în straturi cu glazură de ciocolată. Numai bună pentru iubitorii de ciocolată!

retete de platouri
Bruschetta cu roșii cherry[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Plăcinte cu brânză și stafide, rețeta părintelui de la Mănăstirea Slănic-Argeș. „Nu găsiți la nicio patiserie așa ceva”

Timp de preparare- o ora

Timp total- 2 ore

Rețeta este pentru 4 persoane

retete de gustare
Bruschetta cu roșii cherry[Sursa foto: freepik]

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Ingrediente

  • 500 g de făină
  • 350 ml de apă călduță
  • 10 g de drojdie proaspătă sau 3 g de drojdie uscată
  • 50 g de zahăr
  • 10 g de sare

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele

menționate. Acum haideți să trecem la treabă!

bruschetta
Bruschetta cu roșii cherry[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare

  1. In primul rand, ne vom ocupa de activarea drojdiei. Într-un bol mic, dizolvați zahărul în apă călduță. Adăugați drojdia și amestecați ușor. Lăsați amestecul deoparte timp de 5-10 minute până când începe să se formeze spumă deasupra.
  2. Apoi de prepararea aluatului. Într-un castron mare, amestecați făina și sarea.
    Faceți o adâncitură în mijlocul făinii și turnați amestecul de drojdie activată. Folosind o lingură de lemn sau mâinile ude, amestecați treptat făina cu amestecul de drojdie până când se formează un aluat omogen.
  3. In continuare, vom frământa aluatului. Turnați aluatul pe o suprafață curată și presărați cu făină. Frământați aluatul timp de aproximativ 8-10 minute sau până când devine elastic și nu mai este lipicios.
  4. Este timp pentru dospire.
    Întoarceți aluatul într-un castron uns cu puțin ulei și acoperiți-l cu un prosop curat sau folie de plastic. Lăsați aluatul să dospească într-un loc cald și lipsit de curent de aer timp de aproximativ 1-1,5 ore sau până când își dublează volumul.
  5. Ajungem si la modelarea baghetei. După ce aluatul a dospește, împărțiți-l în două părți egale. Întindeți fiecare bucată de aluat într-un dreptunghi cu o grosime de aproximativ 1 cm. Rulați fiecare dreptunghi strâns de la un capăt la celălalt pentru a forma baghete lungi.
  6. Urmează si fermentarea secundară. Așezați baghetele pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și faceți câteva tăieturi în diagonală pe suprafața fiecăreia. Acoperiți baghetele cu un prosop curat și lăsați-le să fermenteze secundar timp de aproximativ 30-45 de minute.
  7. Trebuie sa preîncălzim cuptorului. Între timp, preîncălziți cuptorul la 220°C.
  8. Urmează coacerea. După fermentarea secundară, introduceți tava cu baghetele în cuptorul preîncălzit și coaceți-le timp de aproximativ 20-25 de minute sau până când devin aurii și emite un sunet gol atunci când sunt loviți ușor pe partea de jos.
  9. Acum ne-a rămas răcirea și servirea. Scoateți baghetele din cuptor și lăsați-le să se răcească pe un grătar timp de aproximativ 15-20 de minute înainte de a le tăia. Tăiați baghetele în felii și folosiți-le ca bază pentru bruschette. Aceste baghete proaspete și crocante sunt perfecte pentru a fi folosite la prepararea bruschettei. Ele vor completa aroma și gustul ingredientelor tale preferate, creând o experiență culinară de neuitat. Poftă bună!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.

bruschetta cu crema de branza si rosii cherry
Bruschetta cu roșii cherry[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Rețeta de ponciki a Annei Lesko. Cum prepară vedeta gogoșile cu brânză și vișine “Delicios.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România


Cookies