Bianca de la Puterea Dragostei e bolnavă? Declarațiile care i-au pus pe jar pe fanii ei


Bianca de la Puterea Dragostei este concurenta care are cei mai mulți susținători. Tânăra de 19 ani este extrem de apreciată de telespectatori.

Bianca a tot încercat să facă un cuplu în casa de la Puterea Dragostei, însă până acum nu a reușit, deși este una din puținele concurente care se află în show încă de la începutul lui. După ce luni bune a fost îndrăgostită de None, un fost concurent, recent ea a avut o relație scurtă cu Alex Bobicioiu. S-a despărțit însă de acesta, iar acum îl place pe Alex Oianu, un tânăr abia intrat în casă.

În ultima perioadă însă Bianca nu a fost la fel de veselă cum era de obicei. Este palidă și avut câteva izbucniri nervoase în emisiune, lucru care nu se mai întâmplase de ceva timp.

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, dezvăluiri din intimitate despre Loredana Chivu! ”Îmi plac oamenii care fac ceva în viață. Așa este iubita mea”

Citeste si: Ce mesaje îi trimitea Kamara Thalidei de la Puterea Dragostei, în perioada în care se pare că erau împreună | DEZVĂLUIRI

Bianca de la Puterea Dragostei: ”Mi se face greață când mănânc”

Bianca a vrut să explice de ce s-a comportat așa. ”Sunt într-o pasă proastă. A venit primăvara, m-am plicitisit aici. Vreau să mă duc afară, să mă plimb, să mă duc la sală. Sufăr de astenie de primăvară”, a spus Bianca.

Tânăra a fost întrebată de fani de ce este atât de slabă, palidă și de ce nu încearcă să se îngrașe măcar un pic. ”Nu pot. Nu e vorba că nu vreau. Dar nu mănânc aproape deloc. Mi se face greață când mănânc, nu pot, pentru că mi se face rău”, a mai spus Bianca de la Puterea Dragostei.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Ce a făcut Sergiu, băiatul care a mers pe cal la maternitate, cu banii din donații? Ți se rupe sufletul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri