Ce mesaje îi trimitea Kamara Thalidei de la Puterea Dragostei, în perioada în care se pare că erau împreună | DEZVĂLUIRI


Thalida Trofin, noua concurentă de la Puterea Dragostei, a dezvăluit că s-a iubit cu un bărbat celebru, un artist de 43 de ani.


In articol:

Thalida Trofin este cântăreață și spune că a venit la Puterea Dragostei pentru a-și găsi iubrea, după ce a suferit. Thalida a povestit că a iubit un bărbat celebru, un artist de 43 de ani, cu care ar fi avut o relație și care a înșelat-o.

”Am acceptat totul, faptul că era și cu alte fete în același timp cu mine. Și asta pentru că îl iubeam. Încă îl iubesc”, a dezvăluit Thalida în fața Andreei Mantea, iar colegele din show au dezvăluit că artistul pe care îl iubește Thalida este Kamara. Iar, Thalida a mărturisit că acesta a fost primul bărbat din viața ei. ”Mi-a spus că nu vrea să fie cu mine, dar totuși a vrut să fie primul meu bărbat.
Am suferit enorm. Experiența asta m-a schimbat foarte mult.
Promo Puterea dragostei. Jador a uitat de Simina: „Mă însor”. Pe cine place concurentul

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, dezvăluiri din intimitate despre Loredana Chivu! ”Îmi plac oamenii care fac ceva în viață. Așa este iubita mea”

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei e bolnavă? Declarațiile care i-au pus pe jar pe fanii ei

Ce mesaje îi trimitea Kamara Thalidei de la Puterea Dragostei! Cei doi nu s-au afișat împreună în public

De altfel, a fost o perioadă, în urmă cu câteva luni, când Kamara îi trimitea Thalidei mereu mesaje în care-și arăta iubirea pentru ea, iar aceasta îi răspundea la fel. Și totuși, artistul nu s-a afișat public cu artista, care acum este concurentă la Puterea Dragostei.

După scandalul și divorțul de Oana, femeia cu care Kamara are un băiețel de 5 ani, Kamara a prezentat-o, în vara anului trecut, ca fiind iubita lui pe o tânără, Roberta. Culmea, și Roberta fusese, înainte de a fi cu artistul, concurentă într-un show tv, la ”Te vreau lângă mine”, difuzat de Kanal D. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

None de la Puterea Dragostei, dezvăluiri din intimitate despre Loredana Chivu! ”Îmi plac oamenii care fac ceva în viață. Așa este iubita mea”

Dan Bittman, probleme financiare din cauza pandemiei. Artistul se află într-o situație disperată

Bianca de la Puterea Dragostei e bolnavă? Declarațiile care i-au pus pe jar pe fanii ei

Gestul incredibil al lui Hamude de la Puterea dragostei! ”Este bolnavă de cancer”

Rețetă de covridog. Cum faci aluatul și ce fel de crenvurști trebuie să cumperi


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Katie Bates și Travis Clark s-au logodit! Ce surpriză i-a pregătit cântărețul iubitei lui?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri