Ce mesaje îi trimitea Kamara Thalidei de la Puterea Dragostei, în perioada în care se pare că erau împreună | DEZVĂLUIRI


Thalida Trofin, noua concurentă de la Puterea Dragostei, a dezvăluit că s-a iubit cu un bărbat celebru, un artist de 43 de ani.


In articol:

Thalida Trofin este cântăreață și spune că a venit la Puterea Dragostei pentru a-și găsi iubrea, după ce a suferit. Thalida a povestit că a iubit un bărbat celebru, un artist de 43 de ani, cu care ar fi avut o relație și care a înșelat-o. ”Am acceptat totul, faptul că era și cu alte fete în același timp cu mine. Și asta pentru că îl iubeam. Încă îl iubesc”, a dezvăluit Thalida în fața Andreei Mantea, iar colegele din show au dezvăluit că artistul pe care îl iubește Thalida este Kamara. Iar, Thalida a mărturisit că acesta a fost primul bărbat din viața ei. ”Mi-a spus că nu vrea să fie cu mine, dar totuși a vrut să fie primul meu bărbat. Am suferit enorm. Experiența asta m-a schimbat foarte mult.Promo Puterea dragostei. Jador a uitat de Simina: „Mă însor”. Pe cine place concurentul

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, dezvăluiri din intimitate despre Loredana Chivu! ”Îmi plac oamenii care fac ceva în viață. Așa este iubita mea”

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei e bolnavă? Declarațiile care i-au pus pe jar pe fanii ei

Ce mesaje îi trimitea Kamara Thalidei de la Puterea Dragostei! Cei doi nu s-au afișat împreună în public

De altfel, a fost o perioadă, în urmă cu câteva luni, când Kamara îi trimitea Thalidei mereu mesaje în care-și arăta iubirea pentru ea, iar aceasta îi răspundea la fel. Și totuși, artistul nu s-a afișat public cu artista, care acum este concurentă la Puterea Dragostei.

După scandalul și divorțul de Oana, femeia cu care Kamara are un băiețel de 5 ani, Kamara a prezentat-o, în vara anului trecut, ca fiind iubita lui pe o tânără, Roberta. Culmea, și Roberta fusese, înainte de a fi cu artistul, concurentă într-un show tv, la ”Te vreau lângă mine”, difuzat de Kanal D. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Vica Blochina plânge! Este disperată, pierdut pe cineva drag! „Vă rog să mă ajutați!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri