Are iubit? Declarații bombă făcute de Andreea Antonescu în plin divorț de Traian Spak


Andreea Antonescu pare deja să fie departe de gândul că relația ei cu Traian Spak ar mai putea fi salvată, iar declarațiile făcută în ultima vreme o dovedesc cu vârf și îndesat.


In articol:

De curând, frumoasa cântăreață a decis să răspună întrebărilor fanilor săi, Andreea Antonescu fiind extrem de sinceră în declarațiile făcute.

Citeste si: Andreea Bălan, la 4 luni după ce a trecut pe lângă moarte: ”Nu mai pot să fac copii”

Citeste si: Andreea Antonescu, mai sexy ca niciodata! Cum arată jumătatea trupei Andre, în costum de baie

Citeste si: Povestea cutremurătoare a Andreei Antonescu! Ce s-a întâmplat DE FAPT când i-a murit tatăl! "Este pentru prima oară când îmi deschid sufletul așa" INTERVIU EXCLUSIV

Întrebată de mai toți fanii ei despre mariajul pe care îl are cu Traian Spak, Andreea Antonescu a încercat să se ascundă după cuvinte, dar răspunsurile ei au fost mai mult decât elovente în această direcție.

”Încă nu sunt divorțată”, a spus Andreea Antonescu, recunoscând că, deja, procedurile în această direcție au fost făcute, iar că acum mai așteaptă doar, în fapt, să fie rezolvate chestiunile birocratice. Mai mult decât atât, frumoasa cântăreață a mai făcut o serie de destăinuiri care i-ar putea pune pe gânduri pe fanii săi, Andreea Antonescu luând decizia să descrie bărbatul ideal din punctul ei de vedere. ”Toată viața mi-am dorit un bărbat puternic, un bărbat lângă care să mă simt protejată”, a explicat Andreea Antonescu.

Mai mult, cu jumătate de gură și fără să fie prea explcită în această direcție, Andreea Antonescu. ”Dacă există un el? Hmmm, bine înțeles că există un el în viața mea acum(...) În momentul ăsta nu sunt cu el”, a mai spus Andreea Antonescu în sesiunea de întrebări și răspunsuri organizată pe contul ei de socializare.

Andreea Antonescu pune muzica pe primul loc!

Relaţia dintre Traian Spak şi Andreea Antonescu a fost, în repetate rânduri, pusă sub semnul întrebării, motivele fiind evidente: ea locuieşte mai mult în România, loc în care face tot ce îi stă în putinţă pentru a-şi continua cariera muzicală, fotografiile cu ei doi, împreună, sunt de-a dreptul rarisime, iar de-a lungul timpului s-au tot ferit să dea detalii – aşa cum fac alte vedete – despre relaţia lor de cuplu.

Cu toate acestea, de curând, Andreea Antonescu, pentru prima oară, a recunoscut că sunt probleme cât se poate de serioase în cuplu. ” Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț”, spunea Andreea Antonescu. Cu toate acestea, a recunoscut pentru WOWbiz.ro frumoasa cântăreață, problemele sunt cât se poate de reale. ”Da, și distanța”, ne-a spus, acum ceva vreme, Andreea Antonescu.

”De patru ani tot divorțez... Traian este un om pe care îl respect foarte tare, la care țin foarte mult și suntem conștienți că faptul că avem un copil împreună, suntem conștienți că ea este universul nostru, știm că trebuie să luptăm pentru ea, indiferent ce ne aduce viața. În momentul de față am ales muzica, cu tot ceea ce implică asta. Pe Traian nu l-a deranjat, ce am apreciat la ea tot timpul a fost faptul că și-a dorit să pun muzica pe primul plan. El s-ar fi dat la o parte dacă ar fi considerat că relația noastră ar fi un impediment în cariera mea... Traian e un om foarte bun... E un om care, atât cât a putut, a fost lângă mine”, ne-a explicat Andreea Antonescu.


Abonează-te pe

Citește și:

CELEBRITATE: Totul despre cine a fost Regina Maria a României. Naștere, nume real, căsătorii, moarte

DENUNȚ exploziv! Cine i-ar fi vândut droguri lui Fulgy

DESCOPERĂ: Donatella Versace// Cine este sora lui Gianni Versace

DESCOPERĂ: 5 metode simple pentru a renunța la fumat

//Semifinala Chefi la Cuţite - 14 iunie 2021// Ce probe au avut concurenții semifinalişti


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: totul despre cine este soțul Danei Rogoz// Cu ce se ocupă Radu Dragomir

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri