Povestea cutremurătoare a Andreei Antonescu! Ce s-a întâmplat DE FAPT când i-a murit tatăl! "Este pentru prima oară când îmi deschid sufletul așa" INTERVIU EXCLUSIV


Andreea Antonescu este, cu siguranță, unul dintre cele mai grele nume ale showbiz-ului autohton, artista trecând, în cei peste 25 de ani de carieră, prin momente dificile, unele chiar scandaloase, dar continuându-și cu succes activitatea ca și cântăreață.


In articol:

Acum aproape 20 de ani, în această perioadă a anului, Andreea Antonescu era, la fel ca și elevii de clasa a XII-a de acum, în ”focurile” examenelor de Bacalaureat. Doar că o veste cumplită i-a întunecat toate amintirile pe care un adolescent le-ar putea avea despre perioada Bac-ului.

”Eu plecasem de acasă. Mă jur, nu o făcusem pentru că eram îndrăgostită. Nici pomeneală de vreo îndrăgosteală de Iustin, așa cum se spunea pe atunci, așa cum a rămas în ”istoria” presei care specula povestea. Nu, plecasem de acasă pentru că voiam să îi dovedesc ceva tatălui meu. Adică, el, tot timpul, îmi spunea că nu o să reușesc, că nu o să fac față...

Mă ocupam și de muzică, și de școală, deja mă mutasem de la Galați, la București. La Galați făcusem realul, la București eram la uman, aveam o oră de matematică pe săptămână, dar franceză făceam de nu mai puteam... Iar tatăl meu era inginer și voia să mă descurc la două materii: engleză și matematică”, este începutul poveștii care, și acum, îi aduce lacrimi în ochi Andreei Antonescu.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 7- 13 iulie. Unele zodii se întorc la fostele iubiri. Căldura de afară ne face mai pasionali și visători- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Frumoasa artistă plecase de acasă, în media era un scandal uriaș, toată lumea credea că scandalul cu tatăl ei, coroborat cu nou anunțata relație cu Iustin au făcut-o pe jumătatea trupei Andre să își ia câmpii.

Dar, adevărul era altul. ”Țineam să le arăt tuturor că pot să fac o treabă excelentă fără să mai fie și presiune asupra mea. Așa că, m-am dus de capul meu, la Bacalaureat, în București. Eram pregătită să fac față oricăror subiecte, și așa eram mai ”tocilară” de felul meu, învățam bine, chiar dacă asta însemna să dorm doar trei ore pe noapte. Și, după ce la Română oral am luat un 10, la franceză a venit nota care m-a demoralizat: 8. Slab, cea mai mică notă a mea de la Bac... Dar, ambițioasă, mă pregăteam din plin pentru matematică, chiar dacă, pentru mine, nu era foarte grea materia după ce la Galați făcusem câte 7 sau 8 ore pe săptămână și eu ajunsesem la București să fac una singură. Și, în dimineața zilei de 2 iulie, pe la ora 05.00 mi-a sunat telefonul. Era mama, plângea... Mi-a spus: ”Andreea, a murit tati”.... Prima oară nu am înțeles... Mama a repetat și, din acel moment, nu îmi aduc aminte prea multe.... Urlam, țipam, nu știu ce am făcut”, ne-a mai povestit Andreea Antonescu, cu lacrimi în ochi. Face o pauză, trage adânc aer în piept, iar amintirile, copleșitoare pentru artistă, încep din nou să curgă.

”Este pentru prima oară când îmi deschid sufletul așa. Nu am zis niciodată nimic, nu am povestit nimănui cu lux de amănunte ce s-a întâmplat atunci. Îți dai seama, aveam examenul la mate, la Bac, peste doar trei ore, iar eu aflasem că tata a murit. Tata, cel pentru care contau examenele de la mate și engleză. Nu pot să spun ce simțeam eu atunci, ce aveam în suflet. Oricum, eram devastată, nu mai înțelegeam ce e cu mine, unde sunt, ce am de făcut, cine sunt... Am sunat-o pe Andreea (Bălan, n.red.), chiar dacă noi aveam deja probleme. Era cinci dimineață... Mi-a răspuns și eu, urlând, i-am spus că tata a murit. Andreea mi-a zis că sunt nebună, că am visat ceva urât, că am laut-o razna de la stress. Am urlat iarăși că a murit tata.... S-a făcut liniște și am auzit-o, ca prin vis, cum îi spunea lui Săndel că a murit domnul Antonescu. I-a luat domnuil Bălan telefonulo din mână și mi-a spus, clar, poruncitor, să mă îmbrac, să mă duc la Bac. Mi-a zis, și țin mine și acum, cuvânt cu cuvânt: ”Nu ai ce să faci, nu ai de ce să te duci la Galați acum. Te duci după examen, nu ai ce să schimbi. Până la Galați faci trei ore. Du-te la examen”. Nici nu îmi amintesc cum m-am îmbrăcat, cum am ajuns la școală. Dar îmi amintesc că unul dintre profesori, nici nu mai știu care, că era totul confuz în mintea mea, m-a văzut și îămi spunea că nu am de ce să am emoții. I-am zis că a murit tata, a rămas mască, s-a dus la director... Eu am intrat în clasă, am primit subiectele, le-am rezolvat și nu știu cum am făcut-o, iar apoi, când am predat lucrarea, directorul mă aștepta la ușă. M-a scos prin spatele școlii, acolo unde mă aștepta Iustin să mă ducă la Galați. Presa aflase deja, erau toți la ușa principală, mă așteptau”, ne-a mai spus, parcă dintr-o suflare, Andreea Antonescu.

După examentul de la Matematică, Andreea a ajuns la Galați, iar următoarele zile, chiar dacă avea examene, viața ei se desfășura mai mult pe drum. Dimineața pleca de la Galați, mergea la examen, după, înapoi acasă. ”Voiam să stau cât mai mult cu tata...”, povestește Andreea Antonescu. Iar ziua înmormântării a fost una de groază. Mai avea un examen, iar ceremonia funerară era la ora 1.00. ”Aveam examen la Engleză. Făcusem un calcul. Adică, dacă plecam la ora 11.00, ajungeam la fix la Galați, la 14.00. Doar că, la ora 09.30 nu veniseră subiectele. M-am ridicat din bancă, i-am spus profesorului că plec acasă, iar acesta m-a ținut cu forța în clasă. Au venit subiectele pe la 10.00, iar eu, la 11.00, m-am ridicat din bancă, am predat lucrarea, și am fugit la mașină să merg la Galați...”, mai spune Andreea Antonescu.

Rezultatele la Bacalaureat au fost însă unele excepționale, în ciuda problemelor pe care jumătatea trupei Andre le avea. ”Am luat 9,42. Voiam să mă duc la tata și să îi zic că am luat la matematică 10 și la engleză tot 10. Știam că asta conta pentru el... Dar nu mai aveam cui să i-o spun, iar asta mă durea cumplit. Și acum mă doare”, ne-a mai spus, cu lacrimi în ochi, frumoasa Andreea Antonescu.

 

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au reînființat trupa Andre

Mai mult chiar, cele două Andree se pregătesc să lanseze și prima lor melodie împreună, după 17 ani de pauză, cele două artiste fiind, la modul cel mai evident, fericite că și-au reluat activitatea împreună.

”Ce pot să spun? Sunt chiar bucuroasă că voi cânta alături de Andreea Bălan. Este, probabil, cea mai apropiată persoană de mine. Eu, și o spun răspicat, eram nerăbdătoare să se concretizeze acest proiect, să revenim împreună pe scenă”, ne-a spus frumoasa Andreea Antonescu. Mai mult decât atât, artista a recunoscut că între ea și Andreea Bălan este, cu adevărat, o chimie, și nu doar în plan muzical.

 

”Mult efort, nopți nedormite și zeci de mii de km parcurși într-o mașină, toate acestea, din dorința de a vă dărui o mică parte din sufletele și visurile noastre. Am râs, am plâns, am dormit, am trăit cele mai mari emoții și am ajuns de la agonie la extaz alături de Andreea Bălan. Da, ne-am și certat, nu ne-am mai vorbit, n-am vrut să ne mai vedem sau auzi, dar viața ne-a adus de fiecare dată împreună, mai ales în situații de cumpănă, până am devenit o familie. Cu bune și cu rele, cu surle și trâmbițe, ni s-a dovedit de prea multe ori că noi două avem o legătură aparte. Prea multe coincidențe și mult prea multe situații ne-au adus mereu una lângă cealaltă, până am realizat că nimic nu e întâmplător și ne-am supus. (…) Această revenire înseamnă să retrăiesc cei mai frumoși ani din viață. Au fost anii cei mai intenși, iar faptul că sunt din nou alături de Andreea Bălan sub umbrela Andre, stârnește emoții greu de explicat în cuvinte. Nu ascund că multe dintre întâlnirile noastre din ultimele săptămâni au însemnat și lacrimi de fericire, pentru că da… André a fost și proiectul tatălui meu, care sunt convinsă că ne veghează, zâmbește și ne susține de acolo de sus!”, ne-a spus frumoasa Andreea Antonescu.


Abonează-te pe

Citește și:

10 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic vineri. Află ce zodie face datorii pe termen lung!

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Cum te ajută uleiul de lavandă să calmezi schimbările emoționale

Cum sa incepi un nou capitol de succes in viata: idei utile

Cum sa iti cultivi feminitatea si sa iti redescoperi magia feminina

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum știi că e momentul să ieși dintr-o relație

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri