Arbitrul Victor Hugo Hurtado a murit în timpul unui meci


Arbitrul Victor Hugo Hurtado a murit în timp ce conducea meciul din prima ligă boliviană Always Ready - Oriente Petrolero, scor 5-0. Acesta era desemnat să conducă meciul care s-a disputat la o înălțime de 4.000 de metri.

La cinci minute după începutul reprizei a doua, arbitrul Victor Hugo Hurtado, în vârstă de 32 de ani, s-a prăbușit la pământ. Sportivul a fost transportat de urgență, ieri, la spital, dar medicii nu l-au putut salva, potrivit ole.com.ar.

Doctorii celor două echipe au încercat să-i acorde primul ajutor, iar Julio Cesar Perez, jucător de la Oriente Petrolero, a vrut să urce în ambulanță și să-l însoțească la spital, dar a trebuit să rămână pe teren, deoarece meciul a continuat.

Citeste si: Previziunile Marianei Cojocaru pentru toată săptămâna. Destinul va fi ca o tornadă pentru aceste zodii. Urmează momente de cumpănă - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citeste si: Ce relație există între Otniela Sandu și Iulian Pîtea? Ea e cea mai dorită ”fermieră”; el, cel mai cuceritor exatlonist

Partida a continuat cu Julio Fernando Gutiérrez, al patrulea oficial, la centru. Se pare că Hurtado era cardiac și epileptic.

Sursă: Libertatea.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Tamara Buciuceanu a murit! Doliu IMENS în România! Actriţa a fost una dintre cele mai iubite personalităţi ale ţării!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri