Ce relație există între Otniela Sandu și Iulian Pîtea? Ea e cea mai dorită ”fermieră”, el, cel mai cuceritor "exatlonist"


Otniela Sandu, cea mai dorită femeie de la show-ul filmat la o fermă în vârf de munte, este o prietenă apropiată a ”războinicului” Iulian Pîtea.

 

Otniela Sandu și Iulian Pîtea se cunoscu de mai bine de doi ani. Cei doi au făcut parte dintr-un proiect de televiziune, un reality show de tip ”supraviețuire”, unde Iulian a fost finalist, cum s-a întâmplat și la Exatlon. Ei au rămas în relații foarte bune, dovadă și faptul că Pîtea a apărut într-unul dintre vlogurile Otnielei, filmat anul trecut.

Ulterior, Iulian a ajuns la Exatlon iar Otniela a fost una dintre cele mai mari susținătoare ale războinicului. Acum a venit rândul lui Pîtea să o vadă pe Otniela la televizor, ea apărând la show-ul filmat la o fermă în munți, acolo unde de altfel și-a și câștigat un capital uriaș de imagine. Practic, Otniela e considerată ”cea mai dorită femeie” de la show-ul cu pricina.

Citeste si: Doamne, ce a putut să declare Cătălin Botezatu despre Adelina Pestriţu! Uite ce crede cu adevărat despre ea! “Ce naiba cauţi aici?”

De profesie make-up artist, Otniela Sandu sau ”Shakira” (porecla vine de la părul ondulat) spunea cu ceva vreme în urmă că nu are un iubit. Ea a reușit însă să-l pună pe jar pe Vali Bărbulescu și chiar pe Florin Pastramă, care înainte să o descopere pe Brigitte Sfăt a mărturisite că ”are sentimente” pentru Otniela.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a logodit! Concurenta de la Survivor România a primit inelul de logodnă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri