Reteta de clatite sarate cu bere! Incearca reteta Dianei Dumitrescu!

Reteta de clatite sarate cu bere! Incearca reteta Dianei Dumitrescu!
Reteta de clatite sarate cu bere! Incearca reteta Dianei Dumitrescu!

Este vorba de clatite din bere, umplute cu carne si branza. Incearca reteta Dianei.

 

Mod de preparare:
"Clatitele: se amesteca 2 oua cu 8 linguri de faina (la 1 ou se pun 4 linguri de faina), se adauga sare si piper, apoi incet,incet berea. Le puteti face cat de groase sau subtiri vreti, eu le-am facut mai subtiri ca sa le pot rula mai usor.
Umplutura: se toaca marunt o ceapa, se calesete putin, apoi se adauga carnea.
Se inabusa carnea cu putina apa, tot acum se condimenteaza cu sare, piper iar eu folosesc si Herbes Provençale (un amestec de verdeturi uscate)dar puteti folosi ce vreti dupa gust, dupa ce scade se prajeste in putinul ulei ramas si e gata. Nu stiu sa va zic o cantitate exacta de carne, eu am pus o caserola de 800 gr si am umplut fix noua clatite. Mama zice ca e mult, dar mie asa mi-au iesit.
La final se umplu clatitele cu carne, putin cascaval ras si se ruleaza si se leaga capetele cu ata. Se pun in tava, se presara putin cascaval si se dau la cuptor 15 minute. Asta este tot.", scrie Diana pe blog.

Mod de preparare:

"Clatitele: se amesteca 2 oua cu 8 linguri de faina (la 1 ou se pun 4 linguri de faina), se adauga sare si piper, apoi incet,incet berea.

Le puteti face cat de groase sau subtiri vreti, eu le-am facut mai subtiri ca sa le pot rula mai usor.

Umplutura: se toaca marunt o ceapa, se calesete putin, apoi se adauga carnea. Se inabusa carnea cu putina apa, tot acum se condimenteaza cu sare, piper iar eu folosesc si Herbes Provençale (un amestec de verdeturi uscate)dar puteti folosi ce vreti dupa gust, dupa ce scade se prajeste in putinul ulei ramas si e gata.
Nu stiu sa va zic o cantitate exacta de carne, eu am pus o caserola de 800 gr si am umplut fix noua clatite. Mama zice ca e mult, dar mie asa mi-au iesit.

La final se umplu clatitele cu carne, putin cascaval ras si se ruleaza si se leaga capetele cu ata. Se pun in tava, se presara putin cascaval si se dau la cuptor 15 minute.
Asta este tot.", scrie Diana pe blog.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Cine este Adrian Brâncoveanu. „Nu a fost dragoste la prima vedere.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies