Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2016! Balantele se indragostesc iremediabil

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2016! Balantele se indragostesc iremediabil
Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2016! Balantele se indragostesc iremediabil

Citeste horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2016. Vezi daca si zodia ta este afectata de sageata lui Cupidon.

Horoscop noiembrie 2016 BERBEC – Luna a 11-a din an aduce o serie de dileme din punct de vedere profesional. Pot fi depasite cu lejeritate daca ii spui mintii tale sa taca pentru o clipa. In perioada 4-6 noiembrie vei avea parte de o serie de experiente noi din care ai numai lucruri interesante de rezolvat.

Horoscop noiembrie 2016 TAUR – Inca de la inceputul lunii vei simti tot felul de lucruri stranii in jurul tau.

Ti se va activa al saselea simt si s-ar putea sa faci schimbari care vor soca din punct de vedere spiritual.

Horoscop Gemeni noiembrie 2016: In luna noiembrie vei trai cele mai intense momente din viata ta. Drumul tau cunoaste o curba neasteptata, iar ceea ce va trebui sa inveti va fi sa iei totul ca atare, asa cum vine in viata ta. Schimbarile nu vor fi putine.
Sa incepem cu prima.

Horoscop Rac noiembrie 2016: Luna va fi in general frumoasa din toate punctele de vedere, insa nu putem ignora nici avertismentele cu care vin astrele. Intre 4 si 6 ale lunii vei fi extrem de solicitat. Cei din jur isi vor pune toata increderea in tine si te vor cauta chiar si pentru cele mai nesemnificative lucruri, pe care oricine le poate duce la bun sfarsit.


Horoscop Leu noiembrie 2016: Va fi o luna de foc, cu toate ca temperatura de afara nu iti va fi de ajutor daca te gandesti la deplasari. Te vei confrunta cu tot felul de situatii extrem de interesante din care vei avea multe de invatat. Pana pe 9 noiembrie, lucrurile vor evolua cu viteza luminii din punct de vedere amoros. Nu e exclus sa te logodesti sau sa primesti o cerere in casatorie.


Horoscop Fecioara noiembrie 2016: In luna a 11-a din an vei cunoaste o serie de trairi pe care nu le-ai inteles niciodata. Te vei pune in locul oamenilor din jurul tau si vei invata sa iei deciziile ceva mai intelept decat te-ai obisnuit cel putin in ultimele 3 luni din an. Vei avea parte si de momente dificile, mai ales in perioada cuprinsa intre 5 si 9.

Horoscop Balanta noiembrie 2016: Luna noiembrie poate fi rezumata la un singur cuvant – IMPREVIZIBIL.
E greu de facut predictii in ceea ce te priveste pentru ca vulnerabilitatile tale vor iesi la iveala una cate una incepand cu 15 noiembrie, iar asta inseamna ca nimeni nu poate intui ce iti puieste capul.

Citeste continuarea aici.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Rețeta de merdenele de casă a Roxanei Blenche: „Hai să facem o merdenea absolut delicioasă!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies