Un bărbat de 74 de ani a murit după ce a fost împins din autobuz de o tânără


Serge Fournier, un bărbat în vârstă de 74 de ani, a fost împins, pe 21 martie, dintr-un autobuz și a murit la câteva săptămâni după incident din cauza rănilor.

Ce a urmat

Poliția a anunțat recent că o tânără de 25 de ani a fost arestată și acuzată de crimă în acest caz. Cadesha Bishop s-a certat cu mai mulți oameni care se aflau în autobuz, printre care și cu Serge Fournier.

Citeste si: Beatrice Olaru se mărită azi! Ce rochie va purta câștigătoarea Exatlon în cea mai importantă zi din viața ei! ”Cinci croitorese au lucrat la ea manual, timp o lună”! Avem toate detaliile

Când autobuzul s-a oprit în stație, bărbatul a vrut să coboare scările, iar tânăra l-a împins, potrivit CNN. Poliția a fost chemată la fața locului, dar Fournier a refuzat atunci că meargă la spital. În aceeași noapte, bărbatul a început să se simtă rău și a ajuns la spital.

barbat mort

Acesta a murit la o lună după incident, pe 23 aprilie, din cauza complicaților apărute în urma loviturilor suferite atunci când a fost aruncat din autobuz, stabilind că moartea lui a fost o crimă. 

Sursa: Libertatea.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Rona Hartner, la un pas să-si piardă vocea după ce i s-a declanșat cancerul! ”Aveam senzația că nu am să mai pot vorbi niciodată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri