Toni, o tânără superbă, a murit pentru a obţine fotografia perfectă


Frumoasa Toni Kelly, din Noua Zeelandă, s-a mutat în Londra în luna august şi era pregătită să înceapă o nouă viaţă în metropola britanică. Însă destinul i-a rezervat o surpriză tragică.


In articol:

 

„Era o fată fericită şi frumoasă”, au scris prietenii după ce au aflat că frumoasa Toni a murit după ce a căzut de la etajul doi al unei clădiri. Ea a fost ţinută în viaţă de aparate timp de o săptămână, dar după ce a intrat în moarte cerebrală, familia şi prietenii au decis să o deconecteze.

Citeste si: Maria Ghiorghiu face o nouă previziune care îţi dă fiori. "Ies valuri înalte de fum!"

Cum s-a produs tragedia

Toni a murit în timp ce îşi făcea o fotografie pe geamul apartamentului unde stătea în chirie. S-a dezechilibrat şi a căzut pe spate lovindu-se puternic la cap. Deşi a fost stabilizată de ambulanţa sosită la faţa locului, a fost operată pe creier de o echipă de specialişti, însă şansele ei de a-şi reveni vreodată au fost minime.

Toni avea un cont pe reţeaua de socializare Instagram şi publica pe contul ei „tonzkelly” fotografii sexy cu ea. Avea admiratori din întreaga lume şi toţi o asaltau cu aprecieri şi o întrebau dacă nu este fotomodel profesionist.

Citeste si: Se pregătea să nască prin cezariană, dar a aflat o veste cumplită: embolie cu lichid amniotic! Din păcate, femeia a murit la scurt timp după naştere

Familia ei a decis ca organele ei să fie donate. Paige Hourigan, o colegă de liceu de-ale lui Toni, a declarat că „fotografia fatală a fost cerută de prietenii din din Noua Zeelandă, care erau curioşi să vadă unde locuieşte în Londra”. Toni a încercat să surprindă în fotografia realizată de pe geam împrejurimile apartamentului unde locuia.


Abonează-te pe

Citește și:

O tânără de 18 ani s-a stins din viaţă, după ce a făcut sex în trei! Ce au găsit polițiștii pe trupul fetei

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Totul despre sexul oral în lumea antică: de ce felaţia a fost considerată un dar de nerefuzat, dar şi o pedeapsă umilitoare

Bianca Pop a izbucnit în lacrimi la TV: ”A murit într-un accident de maşină”

Dieta indiană. Plan alimentar.


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ziua Tatălui. Când se sărbătorește în 2021 și de ce nu are dată fixă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri