Toba la sticla - reteta pentru Craciun si Revelion


Toba la sticla - reteta pentru Craciun si Revelion

Asa faci cea mai buna toba pentru Craciun si Revelion! Reteta pe care foarte putine gospodine o cunosc.

Ingrediente:

1/2 kg carne de porc
2 kg organe de porc
1-2 foi dafin
o bucata mai mare sorici
o lingurita boabe piper
o lingurita boabe ienibahar
o crenguta cimbru uscat
2 cepe mai mari
sare

Mod de preparare:


1. Spala bine carnea, organele si soriciul. Pentru gust, parleste putin soriciul.
2. Pune la fiert, in apa cu putina sare, carnea si organele. Pune in apa si cepe intregi (bineinteles, curatate).
3. Adauga in apa ienibaharul, piperul, cimbrul si dafinul. Indeparteaza spuma care se formeaza.
4. Dupa vreo 2 ore de fiert la foc mic, scurge organele si carnea de zeama, marunteste-le si pune-le intr-o sticla de plastic (careia i-ai taiat partea de sus, cea cu capacul, in prealabil).
5.

Trece prin sita zeama din oala, toarn-o peste carnea din sticla si da la rece pana a doua zi.

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Anunțul făcut de Irina Fodor, după ce a dispărut din mediul online: „O furtună emoțională ce a trebuit gestionată”

Cum să te pregătești pentru solar. 5 sfaturi dacă alegi bronzarea artificială

Albertina Ionescu a fost cerută de soție de Constantin Opriș: „Scriem un nou capitol din viața noastră”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri