Toba la sticla - reteta pentru Craciun si Revelion


Asa faci cea mai buna toba pentru Craciun si Revelion! Reteta pe care foarte putine gospodine o cunosc.

Ingrediente:

1/2 kg carne de porc
2 kg organe de porc
1-2 foi dafin
o bucata mai mare sorici
o lingurita boabe piper
o lingurita boabe ienibahar
o crenguta cimbru uscat
2 cepe mai mari
sare

Mod de preparare:


1. Spala bine carnea, organele si soriciul. Pentru gust, parleste putin soriciul.
2. Pune la fiert, in apa cu putina sare, carnea si organele. Pune in apa si cepe intregi (bineinteles, curatate).
3. Adauga in apa ienibaharul, piperul, cimbrul si dafinul. Indeparteaza spuma care se formeaza.
4. Dupa vreo 2 ore de fiert la foc mic, scurge organele si carnea de zeama, marunteste-le si pune-le intr-o sticla de plastic (careia i-ai taiat partea de sus, cea cu capacul, in prealabil).
5. Trece prin sita zeama din oala, toarn-o peste carnea din sticla si da la rece pana a doua zi.

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Atenție, români! Marea Britanie se pregătește de urgie. Coronavirus e mic copil

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri