Tiramisu cu ciocolata! Intepretare simpla a celui mai gustos desert!

Tiramisu cu ciocolata! Intepretare simpla a celui mai gustos desert!
Tiramisu cu ciocolata! Intepretare simpla a celui mai gustos desert!

Tiramisu cu ciocolata este o variatiune delicioasa a celebrului desert. Se prepara usor.

 

Ingrediente
20 g ness
30 ml apa fierbinte
375 ml frisca
250 ml mascarpone
60 ml lapte condensat (cel indulcit, nu cel pt cafea)
150 g ciocolata amaruie
250 g piscoturi(cca 45 de piscoturi)
250 ml cafea tare aromatizata cu rom sau lichior
50 g ciocolata amaruie pentru decor
Mod de preparare
Dizolvam mai intai ness-ul cu apa fierbinte intr-o cescuta, lasam la racit.
Batem frisca lichida.
Batem si mascarponele impreuna cu laptele condensat pana devine o crema.
Adaugam si ness-ul rece si amestecam.
Topim ciocolata amaruie si o turnam incet in crema de mascarpone, amestecam pana se omogenizeaza bine. Adaugam si frisca peste si amestecam. Crema rezultata, o dam la rece
.
In cafeaua rece se pun 2 linguri de Amaretto.
Incepem sa asamblam, asezam un strat de piscoturi pe un platou, le insiropam cu cafea si intindem crema.
Repetam pana terminam piscoturile si crema.
Decoram cu ciocolata razuita, la mine cu cacao amaruie. Se da la rece pentru 5 ore.
Sursa

Ingrediente

20 g ness
30 ml apa fierbinte
375 ml frisca
250 ml mascarpone
60 ml lapte condensat (cel indulcit, nu cel pt cafea)
150 g ciocolata amaruie
250 g piscoturi(cca 45 de piscoturi)
250 ml cafea tare aromatizata cu rom sau lichior
50 g ciocolata amaruie pentru decor

Mod

de preparare

Dizolvam mai intai ness-ul cu apa fierbinte intr-o cescuta, lasam la racit.

Batem frisca lichida.

Batem si mascarponele impreuna cu laptele condensat pana devine o crema.

Adaugam si ness-ul rece si amestecam.

Topim ciocolata amaruie si o turnam incet in crema de mascarpone, amestecam pana se omogenizeaza bine. Adaugam si frisca peste si amestecam. Crema rezultata, o dam la rece.


In cafeaua rece se pun 2 linguri de Amaretto.

Incepem sa asamblam, asezam un strat de piscoturi pe un platou, le insiropam cu cafea si intindem crema. Repetam pana terminam piscoturile si crema.

Decoram cu ciocolata razuita, la mine cu cacao amaruie. Se da la rece pentru 5 ore.

Sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

VIDEO Horoscop Capricorn 2026. Nativii zodiei se pot îndrăgosti fulgerător. Thomas Rob: „Pot să intervină anumite relații din acestea care să vă taie răsuflarea.”

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Soțul Teodorei Marcu nu mai e om, la jumătate de an de când tânăra a fost ucisă! Ce se întâmplă cu el. Dezvăluiri cutremurătoare: „Din ce în ce mai greu…”

CE S-A ÎNTÂMPLAT cu noua concurentă și Lia în vestiar: "A intrat în spatele meu și mi-a zis că...". Prezentatoarea TV a auzit totul abia acum: "Nu am avut niciun gând să-i fac rău". Corina susține că Lia i-a făcut același lucru când a intrat în emisiune

VIDEO Mama fiicei lui Costel Biju, a dezvăluit cum l-a cunoscut pe artist! De câte ori s-au văzut cei doi, de-a lungul timpului? "Am făcut o greșeală!"

Imagini spectaculoase de la nunta celebrului Feyyaz Şerifoğlu, protagonistul serialului "Fata de la fereastră"! Iată cine este soția îndrăgitului actor

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies