Ti-e pofta de ceva dulce si usor de pregatit? Aici ai reteta pentru prajitura "Fantezie cu banane"

Ti-e pofta de ceva dulce si usor de pregatit? Aici ai reteta pentru prajitura "Fantezie cu banane"

Daca ti-e pofta de un desert, dar nu ai prea mult timp la dispozitie si nici foarte multe ingrediente la indemana, iata ce propunere iti facem!

 

Incearca prajitura "Fantezie cu banane".
100 grame de biscuiţi cu miere
O cană de zahăr
O jumătate de cană de unt
300 grame de cremă de brânză
O cană de ananas în sirop
Şase banane
Un pliculeţ de budincă de vanilie
Două căni de lapte rece
Două căni de frişcă
O cană de nuci pisate
MOD DE PREPARARE:
Se pisează biscuiţii şi se amestecă împreună cu untul şi jumătate de cană de zahăr. Amestecul se pune într-o tavă normală şi se presează, apoi se pune la frigider pentru zece minute.
Crema de brânză şi cealaltă jumătate de cană de zahăr se mixează foarte bine, apoi se întinde peste aluatul făcut din biscuiţi şi pe deasupra se pun cubuleţele de ananas. Se taie bananele şi se pun peste ananas.
Se prepară budinca de vanilie cu laptele, amestecând timp de două minute şi se pune un strat gros pe deasupra, apoi se pune şi stratul de frişcă. La final, se presară nucile pisate. Se ţine la frigider pentru cel puţin două ore înainte de servire. Poftă bună!
Sursa: A1.ro

Incearca prajitura "Fantezie cu banane".

100 grame de biscuiţi cu miere
O cană de zahăr
O jumătate de cană de unt
300 grame de cremă de brânză
O cană de ananas în sirop
Şase banane
Un pliculeţ de budincă de vanilie
Două căni de lapte rece
Două căni de frişcă
O cană de nuci pisate

MOD

DE PREPARARE:

Se pisează biscuiţii şi se amestecă împreună cu untul şi jumătate de cană de zahăr. Amestecul se pune într-o tavă normală şi se presează, apoi se pune la frigider pentru zece minute.

Crema de brânză şi cealaltă jumătate de cană de zahăr se mixează foarte bine, apoi se întinde peste aluatul făcut din biscuiţi şi pe deasupra se pun cubuleţele de ananas. Se taie bananele şi se pun peste ananas.

Se prepară budinca de vanilie cu laptele, amestecând timp de două minute şi se pune un strat gros pe deasupra, apoi se pune şi stratul de frişcă. La final, se presară nucile pisate. Se ţine la frigider pentru cel puţin două ore înainte de servire. Poftă bună! 

Sursa: A1.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Andreea Marin, despre cum este să crești un copil în zilele noastre. Cu ce a înlocuit vedeta tehnologia pentru fiica ei: “Toate astea nu poți să le înveți de pe ecranul unui computer.”

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Boala cu care a fost diagnosticat Ion Drăgan. Artistul ar fi trecut prin mai multe operații dificile

CINE ESTE PERSOANA care face dezvăluiri sfâșietoare despre Ion Drăgan? Au vorbit cu puțin timp înainte ca artistul să moară... iar acum rupe tăcerea: "Mi-a mărturisit că...". Ca să nu existe loc de interpretări, momentul CONVERSAȚIEI a fost făcut public

Este Jorge un bărbat gelos? Care a fost cea mai mare minciună pe care a spus-o pentru dragoste: “Toți erau bogați, eu eram singurul care avea 0 lei.”

La ce concluzie au ajuns Robert și Lia după camera roșie. Cum va reacționa Filip: ,,Ești îndrăgostită”

A murit cunoscutul om de afaceri gălățean, Corneliu Istrate