Rulouri cu crema sarata - cel mai gustos aperitiv!


Aceasta reteta de rulori va fi cu siguranta vedeta oricarei mese, la orice ocazie.

 

Ingrediente:
50 gr branza
1 pachet aluat de patiserie
100 gr cascaval dat pe razatoare
cca 50 ml lapte
3 oua + 1 galbenus
2-3 linguri de faina
1 pachet crema de branza
10 gr unt
1 catel de usturoi
1 varf de cutit nucsoara
sare
piper proaspat macinat
Mod de preparare:
1. Intinde foile de aluat pe masa infainata si taie din ele fasii (dar nu prea inguste).
2. Mixeaza crema de branza cu branza.
3. Mixeaza ouale cu laptele, nucsoara, sarea si piperul.
4. Incorporeaza compozitia cu oua peste cea cu crema de branza. Omogenizeaza. Adauga si usturoiul zdrobit.
5. Intinde compozitia peste fasii, presara cascavalul si ruleaza bine.
6. Pune rulourile intr-o tava degresata cu unt, unge-le cu galbenusul batut si baga-le in cuptorul incins la 200 de grade Celsius.
Sursa

Ingrediente:

50 gr branza
1 pachet aluat de patiserie
100 gr cascaval dat pe razatoare
cca 50 ml lapte
3 oua + 1 galbenus
2-3 linguri de faina
1 pachet crema de branza
10 gr unt
1 catel de usturoi
1 varf de cutit nucsoara
sare
piper proaspat macinat

Mod de preparare:

1. Intinde foile de aluat pe masa infainata si taie din ele fasii (dar nu prea inguste).

2. Mixeaza crema de branza cu branza.

3. Mixeaza ouale cu laptele, nucsoara, sarea si piperul.

4. Incorporeaza compozitia cu oua peste cea cu crema de branza. Omogenizeaza. Adauga si usturoiul zdrobit.

5. Intinde compozitia peste fasii, presara cascavalul si ruleaza bine.

6. Pune rulourile intr-o tava degresata cu unt, unge-le cu galbenusul batut si baga-le in cuptorul incins la 200 de grade Celsius. 

Sursa

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Adevărul despre broșa pe care Viorica Dăncilă a purtat-o toată campania! Bijuteria are și un nume

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri