Află din rândurile următoare care este rețeta de tort cu buburuze a Getei Sterp.
Geta Sterp este o gospodină în adevăratul sens al cuvântului, care pe lângă prepararea produselor tradiționale pentru afacerea familiei sale, tânăra pregătește adesea și deserturi delicioase pentru familia sa. De data aceasta, Geta Sterp a pregătit o rețetă simplă de tort, pe care l-a ornat cu căpșuni și ciocolată, formând astfel niște buburuze.
„ Astăzi vreau să filmez o rețetă super simplă, dar foarte drăguță și interesantă.
Rețeta de tort cu buburuze a Getei Sterp
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Ingrediente:
- 150 g de margarină pentru prăjituri;
- 150 g de zahăr;
- un plic de zahăr vanilat;
- un praf de sare;
- 225 g de făină;
- 75 g de ciocolată neagră;
- 3 ouă;
- 2 lingurițe de praf de copt;
- o linguriță de cacao;
- 75 ml de lapte;
- 250 ml de frișcă lichidă;
- căpșuni pentru decor;
- biluțe de ciocolată pentru decor.
Mod de preparare:
Geta Sterp a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
„ Am pornit cuptorul. O să îl las la 160 de grade, însă până se încălzește eu o să îl las mai tare. Între timp, o să pregătesc blatul .”, a spus tânăra.
Citește și: Consultă aici subiectele la simulare Română- Evaluare Națională 2025- stirilekanald.ro
Prima dată, Getuța a separat albușurile de gălbenușuri. Albușurile le-a pus în bolul de la mixer, peste care a adăugat un praf de sare, iar gălbenușurile le-a pus într-un castronel.
„ Am pus la bain marie ciocolata și margarina pentru copt și prăjituri. Din când în când, cu o spatulă, am început să amestec, pentru a se omogeniza mai bine. Între timp, cu ajutorul robotului de bucătărie, am început să mixez albușurile, peste care am adăugat treptat și zahărul, iar după aceea, am pus și gălbenușurile unul câte unul.