Reteta autentica de pomana porcului! Acesta e secretul gospodinelor


Aceasta este o reteta autentica de pomana porcului. Iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru un preparat delicios.

Ingrediente:

carne proaspata de porc
carnati proaspeti
sare
boia
piper
putin ulei

Reteta traditionala romaneasca - Cum se face tochitura de porc autentica

Mod de preparare:

Taiem carnea bucati un pic mai mari, la fel si carnatul. Le punem intr-o cratita sau tigaie mai inalta si adaugam pana la jumatatea carnii apa. Punem capacul si lasam sa fiarba la foc mic, pana scade apa. Condimentam apoi adaugam putin ulei si lasam sa se prajeasca frumos, intorcand-o pe o parte si pe alta.
Servim cu mamaliga, branza, muraturi si obligatoriu un pahar de vin rosu.

Reteta traditionala de Craciun! Haioase din aluat cu osanza

Sursa, foto: culinar.bzi.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

După ce a donat 20.000 de Euro, Andra a făcut un alt gest emoționant. Ți se face pielea de găină doar când citești!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri