Răzvan Ciobanu, de nerecunoscut în ziua în care a murit. Designerul avea nevoie, clar, de ajutor: "Mă simt responsabil pentru moartea lui"


Răzvan Ciobanu a sfârșit într-un mod tragic, în a doua zi de Paște, după o noapte de distracție pe litoralul românesc.


In articol:

Răzvan Ciobanu a sfârșit într-un mod tragic, în a doua zi de Paște, după o noapte de distracție pe litoralul românesc. Designerul, aflat sub influența drogurilor, a pierdut controlul volanului și s-a izbit puternic de un copac, în drum spre București.


Apropiații își aduc aminte de ultima dată când l-au văzut pe designer în viață, cu doar câteva ore înainte de fatidicul accident.
Sorin Oprea a confirmat starea fragilă în care se afla.

Un apropiat a povestit în ce stare se afla Răzvan Ciobanu în ultima lui zi de viață

„Ne-am întâlnit întâmplător, la mare, pe terasa unui local din Mamaia. A apărut de nicăieri și era destul de debusolat.

L-am invitat să stea la masă, eram împreună cu soţia şi cu mama mea. Era obosit şi deloc încântat de ce se întâmpla la mare. A spus că venise cu o zi în urmă la mare cu nişte prieteni. A cerut un pahar de apă, am stat puțin de vorbă. Nu era Răzvan pe care-l știu eu.
Rămăsese fără baterie, avea şi telefonul spart, crăpat. Mi-a spus că şi-a spart telefonul, că nu mai are baterie.
Mi-a cerut cheia de la maşină să-şi încarce telefonul, dar a zis că-l încarcă în drum spre Bucureşti. Urma să se întoarcă cu noi la București.

I-am spus că mai stăm câteva ore să facem niște poze cu drone și după plecăm împreună. Părea destul de neliniștit și era confuz. La un moment dat, a spus că se duce să-şi cumpere ţigări şi nu s-a mai întors.

L-am aşteptat o oră, dar nu s-a mai întors. L-am sunat, dar avea telefonul închis.”, a spus Sorin Oprea, prieten al designerului, potrivit cancan.ro.

Prietenul lui Răzvan Ciobanu a mai declarat că se simte responsabil pentru cele întâmplate și că ar fi putut să acorde mai multă atenție anumitor detalii.

”Mă simt responsabil pentru moartea lui! Poate că trebuia să acționez cu mai multă băgare de seamă. Nu trebuia să-l las să plece. Sunt șocat de ce s-a întâmplat. Îmi reproșez faptul că trebuia să mă gândesc mult mai serios la situația în care se afla Răzvan și să încerc să-l ajut”, a mai spus Sorin Oprea.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Răzvan Ciobanu, de nerecunoscut în ziua în care a murit. Designerul avea nevoie, clar, de ajutor: "Mă simt responsabil pentru moartea lui"

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

A murit Alex Faur! Delia, în doliu

Iulia Albu, apariție șocantă la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Toată lumea s-a uitat la ea atunci când a ajuns

DESCOPERĂ: Modele de rochii tricotate pe care le poți purta în zilele reci


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Dieta SCARSDALE. Principii de baza, reguli, idei de meniu pentru 7 zile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri