Paste Primavera cu caju, rețeta pregătită de chef Patrizia Paglieri. “Lăsăm până legumele se înmoaie”.

Paste Primavera cu caju, rețeta pregătită de chef Patrizia Paglieri. “Lăsăm până legumele se înmoaie”.

Patrizia Paglieri a explicat, pas cu pas, cum pregătește pastele Primavera și care sunt ingredientele de care are nevoie.

Patrizia Paglieri, cunoscutul chef de origine italiană, s-a stabilit în România în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci a devenit una dintre cele mai cunoscute figuri din gastronomie și televiziunea românească. Prezentă în emisiuni TV și pe rețelele de socializare, aceasta activează și în restaurantul deschis în București, unde promovează bucătăria italiana autentică. Atunci când se află în mediul online, Patrizia reușește să împărtășească diferite sfaturi și trucuri din bucătărie, iar când vine vorba de paste, nu există să nu ofere cele mai bune sfaturi pentru ca acest preparat să ne iasă exact ca în Italia. Cei care o urmăresc și o apreciază sunt în număr mare, comentează la postări și sunt interesați să afle fiecare secret care se ascunde în spatele gastronomiei italienești, iar aceasta, cu zâmbetul pe buze, reușește întotdeauna să capteze atenția prin farfurii colorate.

Cum pregătește Patrizia pastele Primavera?

Citește și: Paste farfalle cu bacon și fistic, pregătite chiar de Chef Patrizia Paglieri! Ingredientul final face toată diferența: "Așteptăm să se călească și zucchini-ul puțin!"

Citește și: Tagliatele cu somon, rețeta pregătită de Patrizia Paglieri. Care sunt ingredientele de care are nevoie. “Una dintre rețetele mele favorite."

De această dată, Patrizia a pregătit paste Primavera cu caju prăjit și a explicat în detaliu cum sunt realizate, dar și care sunt ingredientele necesare de care are nevoie. Nu lipsesc pastele, începe să calească usturoiul cu ceapa, adaugă roșiile cherry, zucchini, pepperoni și ciuperci, iar la final sosul de roșii. Prăjește și caju, iar dacă nu este o rețetă de post, atunci adaugă și parmezan.

Ingrediente:

  • Paste
  • Usturoi
  • Ceapa
  • Roșii cherry
  • Zucchini
  • Peperoni
  • Ciuperci
  • Busuioc
  • Caju
  • Sos de roșii
  • Parmezan

„Pregătim paste Primavera cu caju prăjit. Am început cu ceapa, o lăsăm să se călească un pic, chiar un minut. După ce am călit ceapa și puțin usturoi, adăugăm roșii cherry. După adăugăm zucchini, peperoni, ciuperci, busuioc și mai lăsăm 6 minute. Împreună cu toate legumele adăugăm și sos de roșii. Mai pun un polonic de apă de la paste. Lăsăm până legumele se înmoaie și prăjim caju. Adăugăm paste al dente. Pastele sunt gata. Dacă le vrem de post sau vegane, doar caju. Dacă le vrem mai gustoase, adăugăm parmezan și caju. Dacă le vrem și mai arătoase, adăugăm și o frunză de busuioc.”, a povestit Patrizia Paglieri.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Tagliatele cu somon, rețeta pregătită de Patrizia Paglieri. Care sunt ingredientele de care are nevoie. “Una dintre rețetele mele favorite."

Faci sport și nu slăbești? Iată ce se întâmplă!

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Legatura dintre Alexandra Cuhuteac și Anișoara Dabija: "Nu am cuvinte. Să zică dușmanii ce or vrea, ai întrecut cele mai...". Toți cei care au văzut sunt pur și simplu uimiți 

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Andreea Mantea, anunț surprinzător în legătură cu Marea Finală. Ce se întâmplă cu premiul: ,,Pentru prima dată în istoria “Casa iubirii”

Un microbuz cu români, implicat într-un accident mortal pe autostrada A4 din Germania