Celebrul bucătar uimește de fiecare dată când pregătește câte o rețetă, adăugând un ingredient sau un topping cheie.
Patrizia Paglieri este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari, de la noi din țară. Aceasta se bucură de succes pe plan profesional, dar și personal și obișnuiește să fie mai mereu activă pe rețelele de socializare. Deseori, în special pe contul său de TikTok, aceasta postează frecvent rețetele pe care le prepară, acolo unde împărtășește diverse trucuri de bucătărie cu persoanele care îi urmăresc activitatea de zi cu zi.
De această dată, în cursul zilei de ieri, celebrul bucătar a pregătit o rețetă delicioasă de paste, însă cu un topping ceva mai neîntâlnit în rețetele de zi cu zi, adăugând la el, pe lângă parmezan și busuioc proaspăt, formându-se astfel un parmezan verde. Restul ingredientelor cu siguranță le aveți deja în casă, fiind nevoie doar de paste, roșii, mozzarella, ceapă și câteva condimente pentru gust.
Paste cu roșii, mozzarella și parmezan verde, pregătite chiar de Chef Patrizia Paglieri
Ingrediente
- ulei de măsline
- câțiva căței de usturoi, tocați felii
- sos de roșii
- sare
- piper
- parmezan+ câteva frunze de busuioc proaspăt
- paste
- mozzarella
Mod de preparare
- “Pregătim paste cu roșii, mozzarella și parmezan verde.
- Într-o tigaie punem ulei de măsline, câțiva căței de usturoi tocați felii, sos de roșii. Sosul îl lăsăm cam 10 minute să se restrângă. Punem sare, piper și acum foarte frumos, facem un parmezan verde.
- În robotul mic de bucătărie punem parmezan, adăugăm câteva frunze de busuioc proaspăt și pornim. Asta este parmezanul verde.
- Sosul este perfect, adăugăm pastele, care au fiert și împreună cu pastele punem și cubulețe de mozzarella și amestecăm bine 2 minute.
- Mie pastele astea mi se par atât de simple, dar sunt geniale!
- Ultimul pas, neapărat, parmezan cu busuioc și farfuria noastră e gata. Vă urez poftă bună!”, a explicat Patrizia Paglieri, pas cu pas, în filmulețul postat pe pagina sa de TikTok.