Vedeta a explicat, pas cu pas, cum pregătește tagliatele cu somon.
Patrizia Paglieri este un celebru bucătar, femeie de afaceri și vedetă de televiziune, cu originile din Italia, iar de mai bine de 30 de ani s-a mutat în România, unde este proprietara unui restaurant. Este prezentă și pe micile ecrane, în emisiuni TV și diferite proiecte, însă nu lipsește nici de pe rețelele de socializare, acolo unde reușește, prin fiecare preparat, să aducă un gust inedit în farfurie, perfect pentru orice moment al zilei sau indiferent cu cine preferăm să luăm masa.
Cum pregătește Patrizia tagliatele cu somon?
Citește și: Cassoulet, un preparat clasic franțuzesc, rețeta pregătită de chef Ștefan Popescu. „E bună rău.”
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
De această dată, Patrisia a pregătit tagliatele cu somon, iar aceasta a prezentat toate ingredientele de care are nevoie și începe prin a spăla sparanghelul, pe care îl pune într-o tavă, adaugă ulei de măsline și condimente, iar ulterior călește ceapa. Aceasta explică și ce este extrem de important atunci când vine vorba de sparanghelul gătit, iar o treime din vârf este folosită pentru călit.
Restul sparanghelului este tăiat cubulețe și dat prin mixer, iar ulterior, amestecat cu ceapa și somonul, rezultă sosul pentru tagliatele. Aceasta este una dintre rețetele preferate ale bucătarului, iar atunci când vine vorba de noi secrete în bucătărie, nu ezită să le împartă și cu toți cei prezenți în mediul online. În mai puțin de câteva minute, întregul prânz este gata pentru toată familia.Ingrediente:
- tagliatele
- somon
- sparanghel
- ulei de măsline
- unt
- ceapă verde
"Facem tagliatele cu somon și sparanghel, una dintre rețetele mele favorite. La sparanghel, cel mai important este să nu tăiem și vârful și îl lăsăm în tigaie 10 minute.