Paste Primavera cu caju, rețeta pregătită de chef Patrizia Paglieri. “Lăsăm până legumele se înmoaie”.

Paste Primavera cu caju, rețeta pregătită de chef Patrizia Paglieri. “Lăsăm până legumele se înmoaie”.
Paste Primavera cu caju, rețeta pregătită de chef Patrizia Paglieri. “Lăsăm până legumele se înmoaie”.

Patrizia Paglieri a explicat, pas cu pas, cum pregătește pastele Primavera și care sunt ingredientele de care are nevoie.

Patrizia Paglieri, cunoscutul chef de origine italiană, s-a stabilit în România în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci a devenit una dintre cele mai cunoscute figuri din gastronomie și televiziunea românească. Prezentă în emisiuni TV și pe rețelele de socializare, aceasta activează și în restaurantul deschis în București, unde promovează bucătăria italiana autentică. Atunci când se află în mediul online, Patrizia reușește să împărtășească diferite sfaturi și trucuri din bucătărie, iar când vine vorba de paste, nu există să nu ofere cele mai bune sfaturi pentru ca acest preparat să ne iasă exact ca în Italia.

Cei care o urmăresc și o apreciază sunt în număr mare, comentează la postări și sunt interesați să afle fiecare secret care se ascunde în spatele gastronomiei italienești, iar aceasta, cu zâmbetul pe buze, reușește întotdeauna să capteze atenția prin farfurii colorate.

Cum pregătește Patrizia pastele Primavera?

Citește și: Paste farfalle cu bacon și fistic, pregătite chiar de Chef Patrizia Paglieri! Ingredientul final face toată diferența: "Așteptăm să se călească și zucchini-ul puțin!"

Citește și: Tagliatele cu somon, rețeta pregătită de Patrizia Paglieri. Care sunt ingredientele de care are nevoie. “Una dintre rețetele mele favorite."

De această dată, Patrizia a pregătit paste Primavera cu caju prăjit și a explicat în detaliu cum sunt realizate, dar și care sunt ingredientele necesare de care are nevoie. Nu lipsesc pastele, începe să calească usturoiul cu ceapa, adaugă roșiile cherry, zucchini, pepperoni și ciuperci, iar la final sosul de roșii.

Prăjește și caju, iar dacă nu este o rețetă de post, atunci adaugă și parmezan.

Ingrediente:

  • Paste
  • Usturoi
  • Ceapa
  • Roșii cherry
  • Zucchini
  • Peperoni
  • Ciuperci
  • Busuioc
  • Caju
  • Sos de roșii
  • Parmezan

„Pregătim paste Primavera

cu caju prăjit. Am început cu ceapa, o lăsăm să se călească un pic, chiar un minut. După ce am călit ceapa și puțin usturoi, adăugăm roșii cherry. După adăugăm zucchini, peperoni, ciuperci, busuioc și mai lăsăm 6 minute. Împreună cu toate legumele adăugăm și sos de roșii. Mai pun un polonic de apă de la paste. Lăsăm până legumele se înmoaie și prăjim caju. Adăugăm paste al dente. Pastele sunt gata.
Dacă le vrem de post sau vegane, doar caju. Dacă le vrem mai gustoase, adăugăm parmezan și caju. Dacă le vrem și mai arătoase, adăugăm și o frunză de busuioc.”,
a povestit Patrizia Paglieri.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Tagliatele cu somon, rețeta pregătită de Patrizia Paglieri. Care sunt ingredientele de care are nevoie. “Una dintre rețetele mele favorite."

I-a spus aceste cuvinte surorii ei mai mari, iar după câteva ore, s-a sinucis, din cauza examenului de evaluare

Alertă maximă! A revenit CIUMA! Primul deces înregistrat în ultimii 18 ani! Autoritățile sunt ÎNGROZITE

Bomba zilei în SHOWBIZ! Condiția uluitoare pusă de Călin Geambașu în schimbul renunțării la proces. Ce i-a cerut artistul tatălui său: "Orgoliul încă nu îi permite un gest atât de simplu și firesc"

Eliminare șoc la „Tempting Fortune România”: O palmă l-a costat descalificarea: "Îmi pare rău şi imi cer scuze (…) M-a făcut să-mi pierd controlul…"

Câți bani a câștigat Lucian Viziru din telenovelele românești: „Este vorba de sute de mii”

Lacrimi și durere fără margini la înmormântarea Luizei, tânăra mamă de 24 de ani care a murit după o cezariană: „L-a pupat pe băiețel, i-am făcut și poze. Cu astea am rămas”


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies