Patrizia Paglieri a explicat, pas cu pas, cum pregătește pastele Primavera și care sunt ingredientele de care are nevoie.
Patrizia Paglieri, cunoscutul chef de origine italiană, s-a stabilit în România în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci a devenit una dintre cele mai cunoscute figuri din gastronomie și televiziunea românească. Prezentă în emisiuni TV și pe rețelele de socializare, aceasta activează și în restaurantul deschis în București, unde promovează bucătăria italiana autentică. Atunci când se află în mediul online, Patrizia reușește să împărtășească diferite sfaturi și trucuri din bucătărie, iar când vine vorba de paste, nu există să nu ofere cele mai bune sfaturi pentru ca acest preparat să ne iasă exact ca în Italia. Cei care o urmăresc și o apreciază sunt în număr mare, comentează la postări și sunt interesați să afle fiecare secret care se ascunde în spatele gastronomiei italienești, iar aceasta, cu zâmbetul pe buze, reușește întotdeauna să capteze atenția prin farfurii colorate.
Cum pregătește Patrizia pastele Primavera?
De această dată, Patrizia a pregătit paste Primavera cu caju prăjit și a explicat în detaliu cum sunt realizate, dar și care sunt ingredientele necesare de care are nevoie. Nu lipsesc pastele, începe să calească usturoiul cu ceapa, adaugă roșiile cherry, zucchini, pepperoni și ciuperci, iar la final sosul de roșii. Prăjește și caju, iar dacă nu este o rețetă de post, atunci adaugă și parmezan.
Ingrediente:
- Paste
- Usturoi
- Ceapa
- Roșii cherry
- Zucchini
- Peperoni
- Ciuperci
- Busuioc
- Caju
- Sos de roșii
- Parmezan
„Pregătim paste Primavera cu caju prăjit.