Bruneta a explicat, pas cu pas, cum pregătește pastele cu gorgonzola, spech, smântână și cașcaval.
Patricia Paglieri, cunoscutul chef italian, s-a stabilit în România în 1993, iar de atunci este cunoscută pentru promovarea gastronomiei italiene. A apărut și în emisiuni culinare de succes, fiind îndrăgită de toți cei care iubesc să petreacă timp în bucătărie și să învețe lucruri noi spre această latură. Și-a început cariera în România, după ce a deschis un restaurant cu specific italian, iar ulterior a devenit cunoscută după ce a participat ca jurat la o emisiune culinară, fiind prima femeie în acest rol.
Cum pregătește Patrizia pastele cu speck și gorgonzola?
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
De această dată, Patricia a pregătit paste cu speck și gorgonzola, a menționat ingredientele de care are nevoie, a călit ceapa cu speck, l-a scos când a devenit crocant, iar ulterior a adăugat tipurile de brânză.
A adăugat gorgonzola, ulterior cașcavalul, a așteptat ca amândouă să se topească, iar apoi a adăugat smântâna și speck-ul și a mai amestecat timp de 4 minute. A fiert pastele, iar ulterior le-a adăugat peste sos. Farfuria a fost ornată în final cu parmezan și este gata de servit.Ingrediente:
- Ceapă
- Speck (este un tip de șuncă, ușor afumată)
- Gorgonzola
- Cașcaval
- Smântână
- Paste
„Gătim paste cu speck și gorgonzola. După ce am călit ceapa, punem speck și lăsăm câteva minute să se facă crocant. Acum, când este crocant, îl scoatem, punem gorgonzola și adăugăm și cașcaval. Se amestecă deodată pentru 4 minute. După ce am adăugat gorgonzola, apoi cașcaval și s-au topit bine, acum adăugăm smântână. Adăugăm înapoi speck-ul și așteptăm să fiarbă pastele. Am scos pastele și le amestecăm bine în sos.