Paste al limone, pregătite de Ramona Dumitrescu de la Radio Impuls! "Vă dau cuvântul meu de om de radio, că gustul este: DIVIN!"

Paste al limone, pregătite de Ramona Dumitrescu de la Radio Impuls!
Paste al limone, pregătite de Ramona Dumitrescu de la Radio Impuls! "Vă dau cuvântul meu de om de radio, că gustul este: DIVIN!"

Aceasta obișnuiește să își surprindă urmăritorii cu diverse rețete, printre care și paste al limone, dacă vă era dor de meleagurile italienești.

Ramona Dumitrescu face parte din echipa Radio Impuls, în prezent, însă dintotdeauna aceasta a cochetat și cu bucătăria. Astfel, pe conturile sale de socializare, în special pe Instagram, se regăsesc nenumărate rețete pe care aceasta le-a pregătit de-a lungul timpului. Printre acestea, s-a aflat și rețeta de paste al limone, perfecte pentru o zi petrecută alături de persoana iubita sau doar una de răsfăț personal. Pe lângă ingredientele necesare, aceasta s-a asigurat că modul de preparare este unul pe cât de simplu, pe atât de amuzant, așa cum și-a obișnuit publicul din mediul online.

Paste al limone, pregătite de Ramona Dumitrescu

Citește și: Mucenici moldovenești, pregătiți de Ramona Dumitrescu de la Radio Impuls! "Grași, crocanți la exterior, moi la interior și aromați!"

Citește și: Supă cremă de ceapă, rețeta pregătită de Ramona Dumitrescu de la Radio Impuls! "Jur că este una dintre cele mai aromate și gustoase chestii pe care le-am mâncat vreodată!"

"CU SUNET, că mergem pe Italia astăzi și facem Pasta Al Limone. Ingredientele sunt pentru 3 porții, dar eu le-am dobândit singură, dintr-o lovitură.(...) Vă dau cuvântul meu de om de radio, că gustul este: DIVIN!", a fost descrierea Ramonei Dumitrescu, la filmulețul postat pe pagina sa de Instagram.   

Ingrediente

  • 350 g paste de care vreți voi
  • Zeama de la o lămâie și jumătate
  • Coaja de la un lime
  • 50 g unt
  • 3 căței grași de usturoi
  • Sare, piper, fulgi de chilli și cimbru fresh, după cum vreți voi
  • Ar cam merge folosit și parmezan în sos, pus imediat după ce adăugați pastele, fiindcă se schimbă jocu’!

Mod de preparare

  1. “Începem prin a tăia coaja de lămâie pe care o punem în apă. Punem apa la fiert, punem sare când apa fierbe, punem și pastele și le lăsăm acolo pentru 4 minute. (…)
  2. Curățăm usturoiul, îl tocăm mărunt, tăiem și untul cubulețe.
  3. Scoatem pastele.
  4. Într-o tigaie încăpătoare punem ulei de măsline, punem și cubulețele de unt, usturoi, fulgi de chili, piper proaspăt.
  5. În lămâie punem zeama de la paste, adăugăm și cimbru, punem și pastele acolo pentru câteva minute.
  6. După care, așezăm totul în farfurie, punem coaja de lime, din nou niște fulgi de chili și piper și uitați-vă cam cât de frumos arată!
  7. Evident că sunt minunate!”, a explicat Ramona Dumitrescu, pas cu pas, în filmulețul postat pe pagina sa de Instagram. 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Supă cremă de ceapă, rețeta pregătită de Ramona Dumitrescu de la Radio Impuls! "Jur că este una dintre cele mai aromate și gustoase chestii pe care le-am mâncat vreodată!"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Soțul Teodorei Marcu nu mai e om, la jumătate de an de când tânăra a fost ucisă! Ce se întâmplă cu el. Dezvăluiri cutremurătoare: „Din ce în ce mai greu…”

Povestea Rodicăi, pisica de la Stația Meteorologică de pe Vârful Omu! Felina trăiește de ani buni la 2.500 de metri altitudine: „E curată, harnică şi e un mare vânător”

Antonia, fotografii direct de pe patul de spital! Cu ce probleme s-a confruntat artista, dar și ce mesaj a postat pe rețelele de socializare? "O experiență traumatică și periculoasă!"

ȘOC TOTAL în „Casa iubirii”! De necrezut cine apare în emisiune! Concurenții rămân MASCĂ

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies