Paste al limone, pregătite de Ramona Dumitrescu de la Radio Impuls! "Vă dau cuvântul meu de om de radio, că gustul este: DIVIN!"

Paste al limone, pregătite de Ramona Dumitrescu de la Radio Impuls!
Paste al limone, pregătite de Ramona Dumitrescu de la Radio Impuls! "Vă dau cuvântul meu de om de radio, că gustul este: DIVIN!"

Aceasta obișnuiește să își surprindă urmăritorii cu diverse rețete, printre care și paste al limone, dacă vă era dor de meleagurile italienești.

Ramona Dumitrescu face parte din echipa Radio Impuls, în prezent, însă dintotdeauna aceasta a cochetat și cu bucătăria. Astfel, pe conturile sale de socializare, în special pe Instagram, se regăsesc nenumărate rețete pe care aceasta le-a pregătit de-a lungul timpului. Printre acestea, s-a aflat și rețeta de paste al limone, perfecte pentru o zi petrecută alături de persoana iubita sau doar una de răsfăț personal.

Pe lângă ingredientele necesare, aceasta s-a asigurat că modul de preparare este unul pe cât de simplu, pe atât de amuzant, așa cum și-a obișnuit publicul din mediul online.

Paste al limone, pregătite de Ramona Dumitrescu

Citește și: Mucenici moldovenești, pregătiți de Ramona Dumitrescu de la Radio Impuls! "Grași, crocanți la exterior, moi la interior și aromați!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Supă cremă de ceapă, rețeta pregătită de Ramona Dumitrescu de la Radio Impuls! "Jur că este una dintre cele mai aromate și gustoase chestii pe care le-am mâncat vreodată!"

"CU SUNET, că mergem pe Italia astăzi și facem Pasta Al Limone. Ingredientele sunt pentru 3 porții, dar eu le-am dobândit singură, dintr-o lovitură.(...) Vă dau cuvântul meu de om de radio, că gustul este: DIVIN!", a fost descrierea Ramonei Dumitrescu, la filmulețul postat pe pagina sa de Instagram.   

Ingrediente

  • 350 g paste de care vreți voi
  • Zeama de la o lămâie și jumătate
  • Coaja de la un lime
  • 50 g unt
  • 3 căței grași de usturoi
  • Sare, piper, fulgi de chilli și cimbru fresh, după cum vreți voi
  • Ar cam merge folosit și parmezan în sos, pus imediat după ce adăugați pastele, fiindcă se schimbă jocu’!

Mod de preparare

  1. “Începem prin a tăia coaja de lămâie pe care o punem în apă. Punem apa la fiert, punem sare când apa fierbe, punem și pastele și le lăsăm acolo pentru 4 minute. (…)
  2. Curățăm usturoiul, îl tocăm mărunt, tăiem și untul cubulețe.
  3. Scoatem pastele.
  4. Într-o tigaie încăpătoare punem ulei de măsline, punem și cubulețele de unt, usturoi, fulgi de chili, piper proaspăt.
  5. În lămâie punem zeama de la paste, adăugăm și cimbru, punem și pastele acolo pentru câteva minute.
  6. După care, așezăm totul în farfurie, punem coaja de lime, din nou niște fulgi de chili și piper și uitați-vă cam cât de frumos arată!
  7. Evident că sunt minunate!”, a explicat Ramona Dumitrescu, pas cu pas, în filmulețul postat pe pagina sa de Instagram. 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Supă cremă de ceapă, rețeta pregătită de Ramona Dumitrescu de la Radio Impuls! "Jur că este una dintre cele mai aromate și gustoase chestii pe care le-am mâncat vreodată!"

Donald Trump, înșelat de a doua soție chiar cu garda lui de corp! Detalii halucinante

Ioana Tufaru, ceartă cu soțul: "Mi-am făcut bagajele și am plecat. Nu mai suportam..." | Declarații exclusive

Cătălin Dobrescu, nemulțumit de viitoarea soție? Ce îi reproșează fostul soț al Oanei Radu

Singurele 2 ZILE în care ai voie să speli în Săptămâna Mare!

Accident mortal în Prahova! Două persoane au murit pe loc după ce s-au izbit cu autoturismul de un cap de pod

Sicriul Papei Francisc, sărutat la ieșirea din Bazilica Sf. Petru. Gestul de la slujba de înmormântare care a emoționat o lume întreagă


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies