Pârjoale de PEŞTE după o reţetă mănăstirească. Ce trebuie să adaugi ca să-ţi reuşească reţeta


Dacă renunţi o perioadă la carne, o alegere sănătosă o reprezintă peştele, o sursă de proteine pe care organismul o absoarbe mai uşor.

 

Iar pârjoalele de peşte sunt o bună alegere, fiind potrivite pentru toate momentele din zi.

 

Pentru prepararea lor, după o reţetă mănăstirească ai nevoie de 500 g file de peşte, 1 ceapă, 2 căţei de usturoi, 2 morcovi, 2 cartofi, mărar, pătrunjel, 2 ouă, sare, piper şi pesmet.

 

Cum se prepară vezi pe pagina 2. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Expert in beauty cu peste 20 de ani de experienta, Dana Sota ofera tipsuri de ingrijire a pielii de sub masca de protectie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri