Pârjoale de PEŞTE după o reţetă mănăstirească. Ce trebuie să adaugi ca să-ţi reuşească reţeta

Pârjoale de PEŞTE după o reţetă mănăstirească. Ce trebuie să adaugi ca să-ţi reuşească reţeta
Pârjoale de PEŞTE după o reţetă mănăstirească. Ce trebuie să adaugi ca să-ţi reuşească reţeta

Dacă renunţi o perioadă la carne, o alegere sănătosă o reprezintă peştele, o sursă de proteine pe care organismul o absoarbe mai uşor.

 

Iar pârjoalele de peşte sunt o bună alegere, fiind potrivite pentru toate momentele din zi.

 

Pentru prepararea lor, după o reţetă mănăstirească ai nevoie de 500 g file de peşte, 1 ceapă, 2 căţei de usturoi, 2 morcovi, 2 cartofi, mărar, pătrunjel, 2 ouă, sare, piper şi pesmet.

 

Cum se prepară vezi pe pagina 2. 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cum faci cea mai bună saramură de peşte

Imaginile cu Daciana Sârbu de nerecunoscut! Cum arăta înainte să îl cunoască pe Victor Ponta

Vește șoc în lumea politică! Victor Ponta și Daciana Sârbu au divorțat după 19 ani de căsnicie

Unde și când va fi înmormântat Teoharie Coca-Cosma? Jurnalistul a trecut în neființă

Zilele norocoase ale lunii Noiembrie în Zodiacul Chinezesc

Cât câștigă Simay Barlas, care joacă rolul principal Efnan în serialul Aziz! Iată ce sumă fabuloasă a primit celebra actriță pentru un episod

"Persoana care a răpit-o...." Mama Luizei Melencu aruncă bomba


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies