Omleta grecească: Rețeta și ingredientul care-i dă tot gustul


O omletă extrem de simplă, cu o textură cremoasă, gata în 5 minute. Este ideală pentru micul dejun. Se serveşte ca atare sau pe pâine prăjită.

Omleta grecească Ingrediente:

15 g unt (aprox. 1 lingură)
3 ouă mari
o linguriţă apă minerală
100 g brânză Feta, sfărâmată
piper

Citeste si: Pui teriyaki cu legume, reţeta scăzută în calorii

Citeste si: Penne cu pui Alfredo – alegere ideală pentru o cină rapidă, sățioasă și delicioasă, pentru întreaga familie

Omleta grecească Mod de preparare:

Untul se pune la încins într-o tigaie adâncă.

Ouăle se bat spumă. Se adaugă apa minerală, se mai amestecă puţin, apoi se toarnă în tigaie.

Când încep să se prăjească, se adaugă brânza Feta.

Citeste si: Supă de porumb cu cartofi şi afumătură

Citeste si: Stromboli. Gustarea care a cucerit lumea, inventata in 1950

sursa: vreaudouaportii.ro

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Beauty

Dieta suedeză. Te scapă de 5 kilograme în numai 7 zile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri