Reţetă gogoşi cu îngheţată! Sunt delicioase! Ţi se topesc în gură

Reţetă gogoşi cu îngheţată! Sunt delicioase! Ţi se topesc în gură

Fiti creativi si preparati un desert unic cum ar fi aceste senzationale gogosi cu inghetata.

Ingrediente

500 g faina grau

100 g zahar

2 linguri smantana

1 lingura untura

sare

1 cub drojdie

apa calda

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

inghetata

30 g ciocolata

zahar pudra

Citeste si: Numărătoarea inversă a început! Doar 3 zile ne mai despart de Marea finală “Exatlon”! Duminica aceasta, la ora 20:00, „Exatlon” îşi va desemna cei doi câştigători, la feminin şi la masculin. Premiile, 50.000 de Euro, pentru fiecare dintre cele două catego

Mod de preparare

Pregatiti un bol incapator in care puneti mai intai faina. Peste faina adaugati smantana, zaharul, sarea si untura. Drojdia o sfaramati bucatele, o dizolvati in putina apa calduta si o turnati in bolul cu faina.

Adaugati in final si putin ulei si treceti la framantat aluatul pentru gogosi. Dupa ce ati framantat aluatul bine de tot il acoperiti cu un prosop curat si il puneti la dospit in jur de 1 ora.

Pregatiti o planseta mai mare de lemn, o presarati cu putina faina si intindeti pe aceasta aluatul cu ajutorul unui sucitor de lemn.

Foaia pe care o intindeti trebuie sa fie groasa aproximativ cat un deget iar din aceasta, cu ajutorul unui pahar mai mare, decupati gogosile.
Puneti ulei in cantitate generoasa intr-un ceaun, il lasati sa se incinga bine si in el scufundati gogosile, cate 2-3.

Puneti putine gogosi la prajit odata intr-o cantitate mai mare de ulei pentru ca acestea se vor umfla si isi vor mari volumul si tocmai de aceea au nevoie de spatiu, pentru a nu sta lipite intre ele.


Cand sunt gata, le scoateti cu ajutorul unei palete si le asezati pe un servet de bucatarie pentru a-si lasa uleiul in exces.
Le lasati sa se raceasca bine si apoi le puteti servi.

Le pudrati cu putin zahar farin, le asezati cate 2 pe o farfurie pentru desert si deasupra lor puneti cate o portie generoasa de inghetata, cu aroma pe care o preferati.

Deasupra inghetatei puneti toping de ciocolata sau de caramel si puteti servi desertul.

 



Citește și:

Numărătoarea inversă a început! Doar 3 zile ne mai despart de Marea finală “Exatlon”! Duminica aceasta, la ora 20:00, „Exatlon” îşi va desemna cei doi câştigători, la feminin şi la masculin. Premiile, 50.000 de Euro, pentru fiecare dintre cele două catego

Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 8-14 iunie 2019. Clipe magice pentru 3 zodii

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies