Oana Roman, în lacrimi. A pierdut un prieten drag


A murit Cristian Singer! Oana Roman, în lacrimi

Este doliu în România! A murit Cristian Singer!

Vestea morții lui Cristian Singer a picat ca un trăsnet! Producătorul și organizatorul de evenimente a încetat din viață.

A murit Cristian Singer! Oana Roman, în lacrimi

Cristian Singer era o prezență obișnuită la concertele din România. El făcea parte din echipa tehnică de la o mulțime de evenimente muzicale din țară.

Citeste si: O fetiță de doi ani s-a spânzurat accidental și a murit! Mama ei credea că doarme, dar când s-a întors în cameră a înlemnit

Citeste si: Cine este Vasi, tânărul ucis pe o trecere de pietoni din Cluj! Declarația emoționantă a celui mai bun prieten: „Pleacă în mormânt cu principiile lui și nemărginita bunătate”

Citeste si: Moarte bizară în timpul unei sesiuni de videochat! Clientul a plătit și apoi a privit-o dându-și ultima suflare pe fata de doar 21 de ani

Cristian Singer este cel care a asigurat luminile și sunetul la nunta Oanei Roman cu Marius Elisei. Oana este în stare de șoc de când a aflat de dispariția prematură a lui Singer.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Una dintre cele mai îndrăgite războinice de la Exatlon, în lacrimi! A murit! ”Eu nu pot crede așa ceva! Am o mare durere în suflet”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri