O femeie însărcinată visa în fiecare noapte oameni morți. În timpul operației de cezariană, medicii au rămas stană de piatră: "Dumnezeule, trebuie să filmez asta"!


O femeie din Marea Britanie o să rămână cu amintiri urâte din perioada sarcinii și a nașterii.

Cu cateva luni inainte ca ea sa nasca, femeia visa in fiecare noapte oameni morti și se trezea tipand. Graviduței ajunsese sa ii fie frica sa mai doarma, iar lucrurile s-au agravat.

Femeia a intrat intr-o coma profunda, iar medicii nu gaseau nicio explicatie. Cand s-a trezit, aceasta era in pragul nasterii, insă ceva și mai ciudat s-a intamplat.

Citeste si: O femeie era de serviciu la morgă în București când o pacientă moartă a început să-i vorbească. ''Dumneata cânți și pe mine mă lași să îngheț?''

Citeste si: Ivana, o tânără de 18 ani, a murit, după ce a făcut sex în trei! Ce au găsit polițiștii pe trupul fetei

Britanica nu isi mai amintea ca este insarcinata si nu mai recunostea pe nimeni, nici macar pe sotul ei.

În timpul operatiei de cezariana, doctorii au descoperit că femeia avea in interiorul corpului, langa fat, ceva ce semana cu o tumoare cu par, pe care au indepartat-o.

După mai multe investigații, doctorii au aflat că ciudata excrescenta era un frate geaman care s-a absorbit in corpul ei si nu a mai apucat sa vina pe lume.

Din fericire totul s-a terminat cu bine iar acum atat ea, cat si copilul, sunt in afara oricarui pericol.

Sursă: Antena3.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri