Negrese de post, gata in 30 de minute! Incearca reteta asta delicioasa!


Negresa de post se prepara rapid chiar si pentru un incepator in ale bucatariei, iese delicios garantat.

 

De ce aveti nevoie:
- 5 cani faina
- 1 cana si jumatate de zahar
- 1 cana si jumatate de apa calda
- 6 linguri de ulei
- 1 plic cacao
- 2 plicuri zahar vanilat
- 1 amoniac sau praf de copt
- 1 lingurita de otet
- 1 plic glazura
- nuca si esenta de rom, dupa gust.
Cum se prepara:
1. Intr-un bol amestecati 5 cani de faina- de dimensiunea celor de ceai- cu un plic de cacao, un praf de sare si doua plicuri de zahar vanilat. Amestecati.
2. In al doilea bol puneti o cana si jumatate de zahar si o cana si jumatate de apa calda. Amestecati pentru a se dizolva zaharul. Adaugati 6 linguri de ulei si esenta de rom, daca va place.
3. Puneti continutul din al doilea bol in primul si amestecati.
4. Intr-o ceasca sau un pahar mic stingeti praful de copt cu o lingurita de otet.
5. Puneti praful de copt stins peste continut.
6. Adaugati nuca, daca va place.
7. Incalziti cuptorul.
8. Ungeti tava cu ulei si apoi tapati-o cu faina.
9. Adaugati continutul.
10. Puneti tava la cuptor la foc mare 10 minute, dupa 10 minute o lasati alte 10 la foc mic.
11. Amestecati continutul plicului de glazura cu 3-4 lingurite de apa rece si adaugati glazura peste prajitura scoasa din cuptor.
12. Lasati prajitura doua ore inainte de taiere.

De ce aveti nevoie: 

- 5 cani faina
- 1 cana si jumatate de zahar
- 1 cana si jumatate de apa calda
- 6 linguri de ulei
- 1 plic cacao
- 2 plicuri zahar vanilat
- 1 amoniac sau praf de copt
- 1 lingurita de otet
- 1 plic glazura
- nuca si esenta de rom, dupa gust. 

Cum se prepara:

1. Intr-un bol amestecati 5 cani de faina- de dimensiunea celor de ceai- cu un plic de cacao, un praf de sare si doua plicuri de zahar vanilat. Amestecati. 
2. In al doilea bol puneti o cana si jumatate de zahar si o cana si jumatate de apa calda. Amestecati pentru a se dizolva zaharul. Adaugati 6 linguri de ulei si esenta de rom, daca va place. 

3. Puneti continutul din al doilea bol in primul si amestecati. 

4. Intr-o ceasca sau un pahar mic stingeti praful de copt cu o lingurita de otet. 

5. Puneti praful de copt stins peste continut. 

6. Adaugati nuca, daca va place. 

7. Incalziti cuptorul. 

8. Ungeti tava cu ulei si apoi tapati-o cu faina. 

9. Adaugati continutul. 

10. Puneti tava la cuptor la foc mare 10 minute, dupa 10 minute o lasati alte 10 la foc mic. 

11. Amestecati continutul plicului de glazura cu 3-4 lingurite de apa rece si adaugati glazura peste prajitura scoasa din cuptor. 

12. Lasati prajitura doua ore inainte de taiere.

Sursa: DcNews.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce și cum le dăm celor mici să mănânce ca să aibă o digestie bună. 6 sfaturi de la Ela Crăciun!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri