Negrese cu caramel sarat si covrigei! Nu ai mai mancat asa ceva niciodata!


Aceasta combinatie de gust dulce si sarat este perfecta pentru tine. Se prepara usor si este delicioasa.

 

Ingrediente
1 lingurita sare de mare
400g zahar pudra
100g dulce de leche
1 varf de sare de masa
280g faina
200g unt sarat
1 lingurita extract de vanilie
150g unt
100ml smantana pentru frisca
100g covrigei sarati
80g pudra de cacao
200g ciocolata neagra
16 covrigei sarati
4 oua
Mod de preparare
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade, unge o tava si pune hartie de copt. Mixeaza covrigeii cu 150g de unt topit si preseaza-le pe fundul tavii.
Topeste cele 200g de unt si ia de pe foc. Adauga zaharul, cacao si extracul de vanilie, apoi ouale, unul cate unul, amestecand bine. Pune faina, apoi adauga peste baza de covrigei.
Amesteca sarea de mare cu dulche de leche. Adauga peste aluatul din tava. Coace 25 de minute, apoi lasa la racit la temperatura camerei si doua ore in frigider.
Rupe ciocolata intr-un vas. Incalzeste smantana pana cand fierbe si adauga ciocolata, amestecand pana cand se topeste. Pune glazura peste prajitura, apoi adauga cei 16 covrigei.

Ingrediente

1 lingurita sare de mare
400g zahar pudra
100g dulce de leche
1 varf de sare de masa
280g faina
200g unt sarat
1 lingurita extract de vanilie
150g unt
100ml smantana pentru frisca
100g covrigei sarati
80g pudra de cacao
200g ciocolata neagra
16 covrigei sarati 
4 oua

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade, unge o tava si pune hartie de copt. Mixeaza covrigeii cu 150g de unt topit si preseaza-le pe fundul tavii. 

Topeste cele 200g de unt si ia de pe foc. Adauga zaharul, cacao si extracul de vanilie, apoi ouale, unul cate unul, amestecand bine. Pune faina, apoi adauga peste baza de covrigei.

Amesteca sarea de mare cu dulche de leche. Adauga peste aluatul din tava. Coace 25 de minute, apoi lasa la racit la temperatura camerei si doua ore in frigider.

Rupe ciocolata intr-un vas. Incalzeste smantana pana cand fierbe si adauga ciocolata, amestecand pana cand se topeste. Pune glazura peste prajitura, apoi adauga cei 16 covrigei.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Top 10 mituri despre videochat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri