Mihai Bendeac, declaraţie de dragoste pentru Roxana Vancea


Mihai Bendeac a avut un mesaj special pentru fosta sa iubită, Roxana Vancea, cu care a avut o relație cu năbădăi.

Aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere duminică, 2 iunie.

Actorul nu a uitat de ea și a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, alături de o fotografie cu ei.

"Iti multumesc pentru tot. Si te iubesc! Mereu. Oricand. Esti un om mai bun decat as putea visa eu ca as putea deveni intr-o mie de ani. La multi ani!", a scris Mihai Bendeac.

Povestea de iubire dintre Mihai Bendeac și Roxana Vancea a făcut furori la vremea respectivă, numai că drumurile celor doi s-au despărțit, fiecare încercând să descopere alte orizonturi sentimentale.

Totuși, ce-a fost frumos și ”fierbinte” nu se poate uita, astfel că s-a ajuns la declarații de-a dreptul incendiare.

Mihai Bendeac și Roxana Vancea au fost prezenți într-un show de televiziune, iar surprizele s-au ținut lanț.

Antrenoarea de fitness a făcut referiri la relația ei cu Bendeac, iar ceea ce a spus, glumind, a fost uluitor.

„Deși toată lumea știe că este un depresivo-maniaco-imposibil de suportat, eu l-am înghițit. De mai multe ori. După ce ne-am despărțit, Mihai nu a mai avut nicio relație serioasă, dar stai liniștit, Mihai, există câte cineva pentru fiecare dintre noi, iar ”cineva-ul” tău se numește psihiatru. E sinistru să fac glume despre Mihai, sincer! Toată lumea crede că Mihaie ste un tip funny și nu ai cum să te plictisești lângă el. Dar este atât de plictisitor încât și prietenii lui imaginari se plictisesc lângă el. Fiind atât de plictistor mi-a propus să mai aducem o a treia persoană în dormitor… un bărbat. Am acceptat… am fost încântată, dar am fost folosită pe post de cameraman. Câteodată îmi pare rău că relația noastră s-a terminat. Mihai îmi făcea un sex oral foarte bun, mă f***a foarte bine. Atât de bine încât după relația cu el am devenit lesbiană. Iartă-mă, te iubesc!”, a încheiat Roxana.

La rândul său, Mihai Bendeac a dat o replică la fel de spumoasă.

„Vreau să-ți spun că tu chiar ai fost un invitat pe măsură în existenţa mea și că în momente extrem de grele mi-ai fost alături. Pentru asta te voi iubi toată viața mea. Am așteptat să te întreb asta de ceva timp: Tu te f**i cu Maticiuc, este? Redevenind serios, chiar vreau să-și zic că te voi iubit toată viața, dar că sugi și p**a foarte bine!”, a spus el.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Adevărata relație dintre Bursucu și Teo Trandafir! Cum se înțeleg cei doi, în spatele camerelor

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri