I-a apărut o umflătură ciudată pe picior şi a ignorat-o câteva zile. Într-un final, a mers la medic, iar acesta i-a spart-o. Ce se ascundea acolo


O tânără de 24 de ani din Canada n-a dat mare atenţie unei bube ce-i apăruse pe picior. Aceasta a ignorat-o mai multe zile.


In articol:

 

După o săptămână, băşica începuse s-o şi doară. A mers la medic. Aici, a aflat că fusese muşcată de păianjenul Văduva Neagră. Doctorul i-a spart buba, de unde a ieşit infecţia gălbuie. I-au fost prescrise şi antibiotice.

Citeste si: A murit cântăreaţa Jessie Q, la câteva ore de la naştere

Citeste si: Mireasa a rămas șocată, când a văzut că fosta iubită a soţului ei a venit la nuntă: ”Te rog să te întorci la mine”

Citeste si: HOROSCOP URANIA până duminică. Se dezlănţuie iadul! Jupiter retrograd aduce patru luni grele, cu despărţiri şi cumpene financiare

Citeste si: Vladimir Drăghia, despre Alice şi Zora! Mesajul care va face să plângă şi pe cele mai tari inimi: "Simțeam mândrie și vinovăție"

Unde se găseşte Văduva Neagră

Văduva neagră este o specie de păianjeni veninoși din genul Latrodectus, familia Theridiidae. Specimenele acestei specii trăiesc în America de Nord. Specia este cunoscută pentru colorația roșie și neagră a femelei, care va mânca (ocazional) masculul după reproducere.

 


Abonează-te pe

Citește și:

A murit cântăreaţa Jessie Q, la câteva ore de la naştere

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Machiajul pe mapamond. Stiluri diferite din toate colțurile lumii

Achiziţionează obiecte sanitare dintr-un magazin online şi economiseşte timp şi bani!

DESCOPERĂ: Originea numelui tău de familie. Lista celor mai populare nume pe zone


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum sa ai un somn liniștit și odihnitor. Avem cele mai bune trucuri!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri