HOROSCOP URANIA până duminică. Se dezlănţuie iadul! Jupiter retrograd aduce patru luni grele, cu despărţiri şi cumpene financiare


Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 6-12 aprilie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.


In articol:

În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

În prima parte a zilei de 6 aprilie, Berbecii continuă să aibă energie și determinare, să se simtă bine, să fie într-o bună formă fizică, concentrându-se pe problemele curente cu destul entuziasm.

Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, nevoia de stabilitate materială poate fi (mai) acut resimțită. Unele secvențe îi pot determina să facă economie sau să găsească noi căi de a obține venituri. Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, capacitate de a vorbi expresiv și convingător ori de a susține luări de cuvânt într-un context public care să fie apreciate.

Citeste si: Horoscop Minerva pentru a doua jumătate a lunii APRILIE 2019. Schimbări radicale pentru cinci zodii. Urmează zile victorioase

Uneori, Berbecii pot deveni combative, dar, pe fond, contextul astral îi va susține prin flexibilitate și adaptabilitate la situația dată. Obligația de a face scurte deplasări ori șansa de a călători. Din 11 aprilie, după ora 5.32, chestiuni curente privitoare la viața de familie, dar nu întotdeauna sentimentul datoriei față de părinți ori dorința de a-i ajuta pe aceștia se va desfășura așa cum și-ar dori ei, pentru că vor apărea situații care le vor răpi timpul și le vor limita capacitatea de a se pune la dispoziția lor.

Alteori, chiar dacă vor avea timpul necesar, capacitatea lor de a-i ajuta va fi limitată de împrejurări. Pe această direcție, ziua de 12 aprilie poate fi una specială prin impactul pe care l-ar putea avea asupra nativilor Careul în T la grad perfect (22°), care va funcționa pe direcția caselor IV/X și respectiv I și care va angaja persoana lor, cariera și obligațiile sociale ori relațiile de familie.

Impact semnificativ al evenimentelor exterioare asupra patrimoniului personal. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă, până pe 12 august, când își va relua traseul în Săgetător de la 14°, introducând necesare reașezări de crezuri și atașamente importante pentru viața și cariera nativilor.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Se întoarce iarna! ANM a anunțat prognoza meteo pentru 8 - 21 aprilie

Fetița Ginei Pistol, în pericol?! Ce se întâmplă cu micuța Josephine!

Imagini dureroase cu Emilia Clarke, actriţa din ”Game of Thrones”, pe patul de spital! A suferit un anevrism cerebral

Compatibilitate zodie Berbec. Cum sunt relaţiile cu cele 12 zodii

Scrub natural pentru corp cu zaț De cafea | Cea mai bună rețeta de scrub cu zaț De cafea!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 21 aprilie 2021! Află ce zodie trebuie să meargă la medic!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri