Horoscop Urania 15-21 iunie 2019. Luna Plină în Săgetător, Soarele va intra în zodia Racului, cine va avea o săptămână de vis


Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 15-21 iunie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.


In articol:

BERBEC

În prima parte a zilei de 15 iunie, discrete îngrijorări pe teme materiale. Între 15 iunie, după ora 12:03', și după-amiaza zilei de 17 iunie, preocupări legate de formarea profesională care îi privesc și pe cei maturi, care au un statut, dar care trebuie să-și completeze universul de cunoaștere ca să evolueze și să țină pasul cu schimbările și înnoirile în planul comunicării, al tehnologiei.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 16-22 iunie. Urmează o perioadă foarte periculoasă pentru cinci zodii. Nativii care vor fi grav afectaţi- previziuni complete pentru Kfetele.ro


Tranzitul indică un moment de conștientizare a acestei nevoi la nivelul mentalității și afirmării de sine. Contradicții între ceea ce au de învățat și realitatea cu care se confruntă; disponibilitate pentru deplasări și călătorii.
În dimineața zilei de 17 iunie, va avea loc Luna Plină în Săgetător, în sectorul evoluției prin cunoaștere, care poate să se asocieze cu un eveniment oficial (concurs, interviu).

Dialogurile sunt (destul de) bine susținute doar că, în acest răstimp, există tendința de exagerare, de afirmare orgolioasă ori de neînțelegere subtilă a momentului și asta nu va fi de partea lor. Risc de erori în comunicare nativilor cu oamenii și instituțiile din afara granițelor țări ori de neconcordanțe pe fondul unor călătorii, excursii, deplasări ce presupun schimbarea mai multor mijoace de transport. Între 17 iunie, după ora 19:14′, și zorii zilei de 20 iunie, rigiditate în abordările socio-profesionale, mai ales dacă, la mijloc, este vorba de funcția sau de statutul public al nativului. Între 20 iunie, după ora 05:01′, și 21 iunie, surprize de la prieteni, informații ori vești în legătură cu aceștia. În după-amiaza zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și va tranzita, până pe 23 iulie a.

c., sectorul casei, al locuinței și al întregului cortegiu de fapte și semnificații ce decurg din educația, moștenirea, asimilarea tradiției și raportarea la trecutul familiei prin care se (re)definește. Frâne în calea unor decizii domestice ori patrimoniale.

 


Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOP Cassandra pentru săptămâna 17-23 iunie. Taurii sunt vrăjitorii financiari ai zodiacului, Racii își revigorează motoarele

Veste tristă! Ce s-a întâmplat cu marea actriță Carmen Tănase!

Cum faci cea mai gustoasă ciorbă de burtă. Cât se fierbe ca să fie bună

Cum arată Anamaria Prodan fără machiaj! Uite ce perfect e tenul impresarei

Horoscop zilnic marți, 11 mai 2021. O zodie poate pleca într-o călătorie neașteptată!


DISTRIBUIE
acest articol

Concurs

MANGO: Cu ce îl poți mânca?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri