Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019. Schimbări în bine, dar și provocări majore


Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019. Schimbări în bine, dar și provocări majore

Horoscop Minerva saptămânal pentru perioada 10 – 16. Se anunță o săptămână spornică pentru Berbeci și Lei, iar Taurii și Fecioarele sunt bulversați. Horoscopul săptămânal pentru fiecare zodie.


In articol:

Horoscop Minerva Caracteristica săptămânii 10 – 16 iunie

Pentru nativii Berbec, Leu și Săgetător sporește interesul pentru studii și investiții.

Pentru Gemeni, Balanță și Vărsător au prioritate viața de familie și, în general, viața sentimentală care ar putea întoarce destinul în favoarea lor. Pentru vârstnici crește incidența bolilor cronice și a intervențiilor chirurgicale.

Pentru Taur, Fecioară și Capricorn încetinirea ritmului și așa lent, duce la bulversări săptămâna aceasta, lucru care îi va face să lupte pentru propria imagine.

Pentru Rac, Scorpion și Pești crește riscul de accidente și intervenții chirurgicale, pe deoparte, iar pe de alta le sporește creativitatea transformându-i un potențiali candidați la afirmarea profesională.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 BERBEC. Ești gata să schimbi rutina

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Berbec. Începi săptămâna bine, asigură-te că profiți din plin de ea. Investește acum în învățământul superior și încearcă să înveți ceva nou. Unele aspecte juridice ar putea fi necesare pentru rezolvarea eventualelor schimbări financiare. O transformare a carierei poate fi posibilă printre noile oportunități care apar.

Distracția și entuziasmul prevalează. Ești gata să schimbi rutina și să ai un schimb de idei cu prietenii și familia. Încrede-te în propria intuiție. Te va îndruma pe calea cea bună, personal și profesional.

Pe de altă parte, ai putea fi deschis la întâlnirea cu oameni noi, să te conectezi la rețea și să îți promovezi ideile unui public mai larg. Ai putea avea mai multă dispoziție să faci un pas înapoi de la prea multă muncă și să petreci mai mult timp acasă.

Dacă te gândiești să lansezi un site, un blog sau o afacere de marketing online, este timpul pentru a o face.

Cu Venus în Gemeni, poți mări pasul.

Ar cam fi timpul să te organizezi și, în paralel, să elimini dezordinea și să te duci acolo unde trebuie.

Citeste si: Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 10-16 iunie 2019. O săptămână mare, deci în astrologie şi pentru noi! Apare o dată la un an!


Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Berbec Relaţional

Partenera/ul de viață sau prietenii joacă un rol important în viața ta. Acești îți pot aduce idei noi sau viziuni spirituale. Fiind în centrul atenției te poți simți emoționat. Pentru a depăși acest lucru, fii generos.

Ajungi la cineva care are nevoie de sprijinul tău. Îmbrățișează-o/l. Acum te simți entuziast și la locul de muncă și acționezi cu ușurință. Discută cu alții și împărtășeșete-ți ideile și pasiunile. Petrece ceva timp cu persoana specială din viața ta. Spune-i dimineața când vă treziți: ce pot să vă fac astăzi pentru tine, ceva care să îți facă viața mai ușoară și mai puțin stresantă? Acționează în funcție de răspunsul primit.

Atenția nu este exact punctul tău forte când Soarele încă în Gemeni și săptămâna aceasta, te incită să iei decizii. Nu promite nimic dacă știi că probabil nu te vei ține de cuvânt. Mercur face comunicarea mai emoționantă decât de obicei. Spunând ce ai în inimă te face vulnerabil, dar, de asemenea, îndrăgit.

Dacă te simți în contradicție cu ceilalți și cu lumea din jurul tău, este important să spui partenerului tău.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Berbec Profesional

Bucură-te de munca ta. Doar pentru că se numește „muncă” nu înseamnă că întotdeauna trebuie să fie serios și plictisitor. Condimentează lucrurile într-un mod nou. Fii creativ. Folosește-ți imaginația. Nu există niciun motiv pentru care să fii suspicios sau pesimist.

S-ar putea să te simți împrăștiat sau tras în mai multe direcții deodată. Fă cât mai mult posibil în orelor dimineții, cele mai productive ore ale zilei. Perioada însă poate aduce și o dramă căci oamenilor s-ar putea să le fie teamă să spună ce gândesc. Poți contribui la reducerea tensiunilor și la buna înțelegere între colegi. Dacă ești stresat, este posibil să ai nevoie de puțină relaxare. Dacă iei o pauză, ia una care într-adevăr te ajută să te relaxezi și să te reîncarci.

Alătură-te cuiva care știe ce face în loc să încerci să rezolvi totul singur. Asigură-te că nu ești prea critic față de ceilalți.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Berbec Financiar

Comunici eficient cu toate mijloacele disponibile. Lasă-ți creativitatea să se manifeste. Este o transformare reală a carierei. Fii la fel de precaut cu bani pe cât poți și planifică-i cu atenție, factorizând eventualele complicații care ar putea apărea.

Inspirația și entuziasmul la locul de muncă te vor propulsa pe măsură ce te vei ocupa de noi sarcini. Ai grijă să îți menți verva și acasă nu doar la birou, cu prietenii și familia a cărei companie o doriți. Schimbă-ți rutina zilnică și distrează-te fără a cheltui prea mult. Ai abilitatea de a gestiona toate problemele, ai o minte clară, indiferent dacă sunt probleme financiare, profesionale sau de familie.

Cheltuirea banilor pe altfel de lucruri decât cele obișnuite, o carte sau un film ori un spectacol, ar putea fi doar un lucru pentru a împiedica instalarea plictiselii. Unii te întreabă cum te-ai schimbat prin ceea ce înveți sau faci. S-ar putea să fii surprins ce răspunzi.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Berbec Sănătate

Legătura dintre sănătate, minte și emoții este foarte puternică. Dacă ai simptome care nu se îmbunătățesc, îți recomand să te uiți mai adânc în tine pentru că vei găsi răspunsuri care ar putea funcționa la un nivel subtil. Dacă asta înseamnă consiliere, fii sigur că te-ar putea ajuta. Urmează oricum o cură de detoxifiere, și dacă o faci, atunci fă-o temeinic.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop dragoste săptămâna 10-16 iunie 2019. Visele prind culoare! Cine culege roadele?

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 10-16 iunie 2019. O săptămână mare, deci în astrologie şi pentru noi! Apare o dată la un an!

Românca ajunsă cel mai bun hairstylist al lumii în 2016. „Am clienţi care vin la salonul meu din SUA sau din Singopore“

|| NOUTATE || Ce operații estetice are Loredana Groza


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

|| DESCOPERĂ || Dieta de slăbit 5 kg într-o săptămână. Cum să topeşti kilogramele nedorite

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri