Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile care au MARE NOROC în săptămâna 16-22 decembrie. Va fi o perioadă UNICĂ pentru ele - previziuni pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile care au MARE NOROC în săptămâna 16-22 decembrie. Va fi o perioadă UNICĂ pentru ele - previziuni pentru Kfetele.ro.

Rac- Trigonul Lunii cu Venus susţine deschiderea spirituală pe astrograma generală a perioadei următoare, nu pe astrograma personală. Faceţi casa lună, pregătiţi bunătăţi la cei din familie şi vă ocupaţi de sănătatea lor. Să aveţi grijă şi de sănătatea voastră(ceaiuri, şodouri, supiţe calde, etc.). Vă regăsiţi cu rudele apropiate(părinţi, veri, cumnate, cumnaţi, nepoţi, cumătrii, colegi şi prieteni). 

 

Leu- Vă îndreptaţi atenţia asupra priorităţilor de sezon, pentru că nu este o perioadă favorabilă pentru călătorii(Lilith în Vărsător în cuadratură cu Venus din Scorpion). Cuadratura susţine relaţia cu credinţa, dar poate influenţa relaţia cu familia (şicane, discuţii în contradictoriu, certuri, separări, trădări). Unii pot călca strămb şi îşi pot înşela partenerii de viaţă. Fiţi atenţi cu cine vă combinaţi Leilor!!!

 

Fecioara- Mercur şi-a reluat mersul direct, de aceea unii şi unele native nu vor mai critica pe cei din jur. Vă aranjaţi casa şi faceţi câteva reparaţii. Vă reparaţi chiar şi pe voi, dacă vă simţiţi şubrezite şi obosite după un an de muncă. Din meniul perioadei următoare să nu lipsească legumele, peştele şi dulciurile uşoare. Persoanele cu diabet pot înlocui zahărul cu stevia, fructoza şi alţi îndulcitori.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Raed Arafat, atac dur la adresa persoanelor care nu respectă măsurile de prevenție: „Se bate joc de...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri