Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile care au MARE NOROC în săptămâna 16-22 decembrie. Va fi o perioadă UNICĂ pentru ele - previziuni pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile care au MARE NOROC în săptămâna 16-22 decembrie. Va fi o perioadă UNICĂ pentru ele - previziuni pentru Kfetele.ro.

Rac- Trigonul Lunii cu Venus susţine deschiderea spirituală pe astrograma generală a perioadei următoare, nu pe astrograma personală. Faceţi casa lună, pregătiţi bunătăţi la cei din familie şi vă ocupaţi de sănătatea lor. Să aveţi grijă şi de sănătatea voastră(ceaiuri, şodouri, supiţe calde, etc.). Vă regăsiţi cu rudele apropiate(părinţi, veri, cumnate, cumnaţi, nepoţi, cumătrii, colegi şi prieteni). 

 

Leu- Vă îndreptaţi atenţia asupra priorităţilor de sezon, pentru că nu este o perioadă favorabilă pentru călătorii(Lilith în Vărsător în cuadratură cu Venus din Scorpion).

Cuadratura susţine relaţia cu credinţa, dar poate influenţa relaţia cu familia (şicane, discuţii în contradictoriu, certuri, separări, trădări). Unii pot călca strămb şi îşi pot înşela partenerii de viaţă. Fiţi atenţi cu cine vă combinaţi Leilor!!!

 

Fecioara- Mercur şi-a reluat mersul direct, de aceea unii şi unele native nu vor mai critica pe cei din jur. Vă aranjaţi casa şi faceţi câteva reparaţii.

Vă reparaţi chiar şi pe voi, dacă vă simţiţi şubrezite şi obosite după un an de muncă. Din meniul perioadei următoare să nu lipsească legumele, peştele şi dulciurile uşoare. Persoanele cu diabet pot înlocui zahărul cu stevia, fructoza şi alţi îndulcitori.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

2019 - un an cu adevărat FERICIT pentru 5 ZODII. Cine sunt norocoşii Horoscopului

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 16 - 22 decembrie 2018. Unii pot călca strămb şi îşi pot înşela partenerii de viaţă. Va fi o săptămână UNICĂ pentru 3 zodii - previziuni...

Cu ce poți să înlocuiești zahărul în dulceață. Alternative simple de mare ajutor - ego.ro

Confesiunea pe care Andreea Antonescu i-a făcut-o fostului soț, când s-a cuplat cu Victor Vrînceanu - wowbiz.ro

Reacția Mariei Guardiola, fiica lui Pepe Guardiola în momentul când l-a văzut pe Julian Alvarez. Imaginile cu modelul au devenit virale - radioimpuls.ro

Maria, emoționată după jurizare! - kanald2.ro

Bianca, uluită de decizia lui Laurențiu! Concurenta a aflat că a fost aleasă de Laurențiu ca primă soție! „Aia mai bătrână care le pune pe celelalte la punct?” Iată ce s-a... - kanald.ro

Moșii de vară 2023. Ce este bine să dai de pomană? Tradiții și obiceiuri pentru Sâmbăta Morților! - stirilekanald.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 iunie 2023. O zodie trebuie să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie
Citește mai departe
Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri