Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile care au MARE NOROC în săptămâna 16-22 decembrie. Va fi o perioadă UNICĂ pentru ele - previziuni pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile care au MARE NOROC în săptămâna 16-22 decembrie. Va fi o perioadă UNICĂ pentru ele - previziuni pentru Kfetele.ro.

Balanţa- Bucuriile venusiene spun că este bine să primiţi şi să oferiţi cadouri de criză. Moşul vă ajută să găsiţi cadoul pentru voi, ceva care să vă satisfacă sufletul, curiozitatea şi pe care să-l aveţi pe viaţă. Prietenii de suflet sau rudele apropiate vă pot vizita casa sau puteţi fi chiar voi musafirii acestora. Sufletele perfecte, compatibile vizitează locuri pe care le intuiesc, chiar dacă nu sunt/au fost împreună.

 

Scorpion- Iubiţi acolo unde vă găsiţi sau iubirea voastră este la drum scurt sau lung? Aceasta e întrebarea pe care v-o pune Venus din Constelaţia Voastră. Spiritele superioare intuiesc exact care este răspunsul la întrebare. Spiritele inferioare orbecăie prin viaţă din cauza faptului că au zburat din floare în floare. Nu au înţeles adevăratul sens al iubirii. Căci iubirea este nemurire, e nepământeană.

 

Săgetător- Spiritele Superioare ale zodiei cunt preoţi, călugări,călugăriţe, heremiţi, pustnici(Jupiter în Săgetător). Nu ştiu ce este viaţa sexuală. Jupiter face distincţia între cei care judecă strâmb semenii şi cei care îşi dedica viaţa Pruncului Iisus-cuadratura lui Jupiter şi a lui Mercur cu Marte şi Neptun din Zodia Credinţei (Peşti). Papa Francisc este Săgetător şi este un exemplu pozitiv demn de urmat. 

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Burak Serdar Sanal, alias Pilot, din “Dragoste si secrete”, cu pasi repezi spre culmile succesului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri