Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile care au MARE NOROC în săptămâna 16-22 decembrie. Va fi o perioadă UNICĂ pentru ele - previziuni pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile care au MARE NOROC în săptămâna 16-22 decembrie. Va fi o perioadă UNICĂ pentru ele - previziuni pentru Kfetele.ro.

Balanţa- Bucuriile venusiene spun că este bine să primiţi şi să oferiţi cadouri de criză. Moşul vă ajută să găsiţi cadoul pentru voi, ceva care să vă satisfacă sufletul, curiozitatea şi pe care să-l aveţi pe viaţă. Prietenii de suflet sau rudele apropiate vă pot vizita casa sau puteţi fi chiar voi musafirii acestora. Sufletele perfecte, compatibile vizitează locuri pe care le intuiesc, chiar dacă nu sunt/au fost împreună.

 

Scorpion- Iubiţi acolo unde vă găsiţi sau iubirea voastră este la drum scurt sau lung? Aceasta e întrebarea pe care v-o pune Venus din Constelaţia Voastră. Spiritele superioare intuiesc exact care este răspunsul la întrebare. Spiritele inferioare orbecăie prin viaţă din cauza faptului că au zburat din floare în floare. Nu au înţeles adevăratul sens al iubirii. Căci iubirea este nemurire, e nepământeană.

 

Săgetător- Spiritele Superioare ale zodiei cunt preoţi, călugări,călugăriţe, heremiţi, pustnici(Jupiter în Săgetător). Nu ştiu ce este viaţa sexuală. Jupiter face distincţia între cei care judecă strâmb semenii şi cei care îşi dedica viaţa Pruncului Iisus-cuadratura lui Jupiter şi a lui Mercur cu Marte şi Neptun din Zodia Credinţei (Peşti). Papa Francisc este Săgetător şi este un exemplu pozitiv demn de urmat. 

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

2019 - un an cu adevărat FERICIT pentru 5 ZODII. Cine sunt norocoşii Horoscopului

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 16 - 22 decembrie 2018. Unii pot călca strămb şi îşi pot înşela partenerii de viaţă. Va fi o săptămână UNICĂ pentru 3 zodii - previziuni...

Top 5 zodii care poartă pică la infinit – Capricornii sunt cei mai ofticosi

HOROSCOP. Top trei zodii care îşi iubesc partenerul indiferent de defecte

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Iulia Vântur și Salman Khan lansează un nou proiect împreună! Ce anunț a făcut frumoasa prezentatoare TV: „O poveste de dragoste vine”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri