Bunica Gherghina a explicat cum face gogoșile cu paharul, o rețetă pe care o știe de câteva decenii.
Bunica Gherghina este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate bunicuțe din mediul online, care inspiră prin preparatele pe care le pregătește, aducând aminte de gustul copilăriei. Filmată cu atenție la fiecare mâncare gătită, aceasta împarte trucuri și sfaturi din bucătărie, pentru a petrece cât mai puțin timp printre alimente, dar să obținem gustul de care avem nevoie. De la prânzuri delicioase, gustări, până la deserturi, bunica Gherghina împarte secretele învățate în urmă cu decenii.
Cum pregătește bunica Gherghina gogoșile cu paharul?
Bunica Gherghina a explicat, de această dată, cum pregătește gogoșile cu paharul, de ce ingrediente avem nevoie și cât trebuie să stea aluatul la crescut.
Ingrediente:
- 1 kg făină
- 5 linguri de ulei
- O linguriță sare
- O lingură zahăr
- 5 linguri de ulei
- 4 ouă
- 500 ml lapte
„Știți ce nu am mai pregătit de multă vreme? Gogoși tăiate cu cana.
Această rețetă o știu de la o bătrânică, văduvă din Primul Război Mondial. Avem nevoie de 1 kg de făină, 5 linguri de ulei, o linguriță de sare, o lingură de zahăr, drojdie, 4 ouă și 500 de ml de lapte. Acum ne apucăm să punem cantitățile la frământat. O linguriță de sare, una de zahăr, 5 linguri de ulei. Punem și cele 4 ouă, o nucă de drojdie și 500 de ml de lapte cald.
@bunica.gherghina Gogoși tăiate cu cana, cum face bunica Gherghina: simple, rotunde și pufoase.🍩 #Gogoși #GogoșiDeCasă #GogoșiCuCana #RețetaBunicii #GustDeCopilărie #GogoșiPufoase #GogoșiTradiționale #DesertRomânesc #BunătățiDeAcasă #BucătărieRomânească #BucătăriaBunicii #ZahărPudră #MirosDeCopilărie #GogoșiFierbinți #BucătărieDeAcasă #BucătărieCuSuflet #GogoșiAurii #BucurieÎnBucătărie #MâncareCuDragoste #GogoșiCaLaMamaAcasă #HomeMadeGoodness #FoodieRo #DesertDeCasă #GogoșiClasice #AluatPufos #GogoșiTăiateCuCana #GogoșiDinCopilărie #GogoșiMoaleȘiPuftoase #GogoșiAutentice ♬ sunet original- bunica.gherghina