Gheorghe Mărmureanu, despre viitorul cutremur care va lovi România. "O cantitate de energie va fi dirijată"

Gheorghe Mărmureanu, despre viitorul cutremur care va lovi România.

Un cutremur moderat, cu magnitudinea estimata la 5,8, s-a produs in zona Vrancea in dimineata zilei de luni, 28 octombrie, la ora locala 3h38min.

Profesorul Gheorghe Mărmureanu a vorbit în urmă cu câteva luni şi despre perioadele la care se pot repeta cutremurele mari. După calculele specializate, seimosologii aproximează data următorului seism serios care ar putea avea loc în România.

Cel mai renumit seismolog român, prognoze despre următorul cutremur

"Am observat că există cutremure la 37, 38 de ani. Altele sunt la 64 de ani, altele la 100 de ani.

Că se întâmplă aşa, asta e altceva. Ciclul nou care a început în 1940 a fost acum 37, ar trebui să fie ori 64 că 37 a trecut. Deci urmează cam în 64, 65, 66 de ani viitorul mare cutremur. Ce magnitutine am vorbi? Peste 7. Viitorul mare cutremur va prinde sudul Moldovei, partea de răsărit a Munteniei, în Dobrogea ceva către Kiev", explica Gheorghe Mărmureanu, în urmă cu câteva luni.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 Citește și:

Horoscop săptămânal COMPLET 29 octombrie - 4 noiembrie. Sănătate, bani, cuplu şi familie

ULTIMĂ ORĂ! Încă un cutremur în Romania, după cel de 5,8 grade

ego.ro Plante ideale pentru baie. Rezistă fără nicio problemă la umiditate

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro EXCLUSIV! Radu Sîrbu, ex O-Zone și soția au aniversat 22 de ani de căsnicie. Artistul a dezvăluit cum este viața de familie cu trei copii: "Sunt taximetrist, în primul rand"

kanald2.ro „Cred că le dă Roxana bani” Ce a răspuns Florin Salam când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe soția lui

kanald.ro „Și dacă amărâtul ăla de la Vaslui, prins cu șpagă, și mulți alții ca el sunt bolnavi?” Dan Negru, mesaj dur pe o rețea de socializare

stirilekanald.ro EXCLUSIV - Scrisoarea unei mămici la început de an școlar: ”Sistemul de învățământ nu mai e centrat pe elev”/ ”Predarea se face pe repede înainte”/ ”Ce oferă școală în afară de cei 4 pereți ai sălii de clasă?”


Parteneri
Cookies