Horoscop săptămânal COMPLET 29 octombrie - 4 noiembrie. Sănătate, bani, cuplu şi familie


Horoscop săptămânal 29 octombrie - 4 noiembrie. Ce zodii dau lovitura în bani şi carieră. Horoscopul săptămânii aduce noutăţi marcante pentru fiecare zodie, în planurile: sănătate, bani şi carieră, familie şi cuplu. Citeşte horoscopul complet al săptămânii.

Horoscop Săptămânal 29 octombrie - 4 noiembrie 2018 Berbec

Sănătate. Evenimentele prefigurate marţea şi/sau miercurea aceasta vin ca o concluzie favorabilă la contextul familial recent. Din câte se pare, lucrurile se aşază într-un fel care te avantajează, deci n-ar fi de mirare dacă simţi că ţi se ia o piatră de pe inimă. Un anumit capitol mai puţin fericit e pe cale să se încheie, prilej numai bun să priveşti viaţa dintr-un alt unghi decât până acum.

Bani şi carieră. Întâlnirile de afaceri şi negocierile duse cu asociaţii, clienţii şi/sau colaboratorii sunt susţinute de astre în intervalul marţi-joi. Cu puţin tact şi diplomaţie, reuşeşti să zici ca ei şi totuşi să iasă cum vrei tu în cele din urmă. Încearcă doar să nu-ţi impui punctul de vedere prea agresiv. Se pun pe tapet vineri chestiuni financiare care se cer rezolvate echitabil, mai ales dacă-i includ şi pe alţii.

Familie şi cuplu. După cum ziceam, climatul familial dă semne de îmbunătăţire în prima parte a săptămânii. Ce-i drept, rămân conturi de reglat cu părinţii sau figurile autoritare din viaţa ta, dar parcă nu ca altădată. Tot acest progres se poate duce pe apa sâmbetei în weekend dacă te laşi prea puternic afectat de metehnele celor dragi. AstroDex recomandă să nu mai încerci să-i faci să se schimbe.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Sanatate

Alimente care te ajută să scapi de anxietate în izolare! 

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri