”Este a treia cauză a deceselor înregistrate, după bolile cardiovasculare şi cancer!”- Specialiştii caută soluţii


”Este a treia cauză a deceselor înregistrate, după bolile cardiovasculare şi cancer!”- Specialiştii caută soluţii

La nivel mondial se înregistrează constant creşteri îngrijorătoare în ceea ce priveşte numărul afecţiunilor neurologice. Statisticile arată că, aceste tendinţe alarmante sunt direct proporţionale cu multiplicarea factorilor de risc generată în mare parte de către fluctuaţiile economice, gradul educaţional al populaţiei sau de către schimbările climatice tot mai agresive.

În contextul acestor provocări, lumea ştiinţifică medicală încearcă să găsească noi soluţii prin cercetarea aprofundată, de a diminua cât mai mult rata mortalităţii, de a eficientiza sisteme de diagnostic şi tratament, precum şi de a îmbunătăţi substanţial calitatea vieţii pacienţilor cu afecţiuni neurologice, prin metode inovative de recuperare.

Sub aceste auspicii sumbre, cercetători dedicaţi lumii ştiinţifice neurologice medicale se reunesc periodic pentru a dezbate temele de actualitate, dar şi cele mai recente descoperiri din domeniu, împreună cu profesori şi medici din domeniul neurologiei, neurochirurgiei şi neuroştiinţelor.

În acest sens, o amplă manifestare a avut loc în perioada 4-5 octombrie 2018, la Malaga, în Spania, şi a reunit a –XIV-a ediţie a Congresului Societăţii pentru Studiul Neuroprotecţiei şi Neuroplasticităţii (SSNN) şi cea de-a XVI-a ediţie a Congresului Academy for Multidisciplinary Neurotraumatology (AMN).

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie, a prevăzut că urmează o GREVĂ GENERALĂ la metrou! Mii de bucureşteni vor fi afectaţi

Ce tragedie! Este inuman ce a pățit actrița Oana Sîrbu

Trecem la ora de iarnă! Apar riscuri majore! Dr Tudor Ciuhodaru ne spune ce trebuie să facem

Metoda CICO este cu adevărat cea mai bună pentru slăbit sau nu

Secretul performanţei sexuale

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

LEU Horoscop NOIEMBRIE 2021. Nativii Leu au succes la serviciu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri