ULTIMĂ ORĂ! Încă un cutremur în Romania, după cel de 5,8 grade


ULTIMĂ ORĂ! Încă un cutremur în Romania, după cel de 5,8 grade

 

Încă un cutremur a avut loc în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, duminică seara, acesta având magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter. Este al doilea seism produs după cel de 5,8 grade pe Richter.

 

Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul s-a produs în apropierea oraşelor Nehoiu (19 km), Covasna (42 km), Întorsura Buzăului (47 km), Mizil (53 km), Vălenii de Munte (56 km).

 

Cutremurul s-a produs la adâncimea de 140 de kilometri, la ora 17.46.

 

Un alt cutremur cu magniturdinea de 3,2 pe scara Richer s-a produs duminică dimineaţa, la ora 05.48.

 

Înaintea lui, un cutremur puternic cu magnitudine de 5,8 pe scara Richter s-a produs, duminică dimineaţă, în România, arată datele Institutului Naţional pentru Fizica pământului.

Seismul a fost resimţit şi în Capitală, potrivit mediafax.


Abonează-te pe

Citește și:

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie, a prezis cutremurul de noaptea trecută: "Pământul se va cutremura la coptul strugurilor, pe Luna Plină". El...

Veste tristă! Ce s-a întâmplat cu marea actriță Carmen Tănase!

Specialiştii avertizează populaţia după cutremurul de noaptea trecuta: "Putem avea un CUTREMUR de magnitudine 7". Când se va produce MARELE SEISM

Cutremur mare în România! În ce zone s-a simţit şi ce magnitudine a avut

Horoscop SĂPTĂMÂNAL 29 octombrie – 4 noiembrie 2018. Halloween şi o săptămâna cât zece! Pe zodii, afirmaţia care îţi dă PUTERE!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Mesaje de Sfinții Constantin și Elena 2021. Trimite MESAJE, URĂRI şi idei de FELICITĂRI pentru prieteni, familie, colegi, profesori, șefi pe data de 21 mai 2021!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri