Specialiştii avertizează populaţia după cutremurul de noaptea trecuta: "Putem avea un CUTREMUR de magnitudine 7". Când se va produce MARELE SEISM


Directorul ştiinţific al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, Mircea Radulian, a explicat că un cutremur de magnitudinea celui de noaptea trecută are un efect benefic pentru eliberarea tensiunilor seismice acumulate în zona Vrancea.

 

Cutremurul din noaptea de sâmbătă spre duminică a avut o intensitate de 5.8 grade pe scara Richter şi s-a produs la ora 3:38.

 

Directorul ştiinţific al INFP, Mircea Radulian, a expicat că acesta a fsot un cutremur moderat, iar cutremurele de o astfel de intensitate se produc la intervale de câţiva ani.

 

„E un cutremur moderat, ceva mai mare, este un cutremur normal pentru zona Vrancea. Cutremure de magnitudine 6 se produc la intervale de câţiva ani. El a apărut şi pe fundalul unei activităţi ceva mai slabe, în ultimul timp.

Era de aşteptat. Activitatea seismică înseamnă şi o acumulare şi are un efect benefic pentru că a eliberat energia acumulată în ultima vreme.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Cutremur mare în România! În ce zone s-a simţit şi ce magnitudine a avut

Veste tristă! Ce s-a întâmplat cu marea actriță Carmen Tănase!

Acestor zodii li se vor împlini toate visele până la finalul anului! Sunt cele mai norocoase!

Horoscop Cassandra 29 octombrie - 4 noiembrie 2018: Tranziţia dintre luni aduce multe turbulenţe pentru zodii

Cele mai PUTERNICE zodii în 2019! Dumnezeu le va proteja

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Mesaje de Sfinții Constantin și Elena 2021. Trimite MESAJE, URĂRI şi idei de FELICITĂRI pentru prieteni, familie, colegi, profesori, șefi pe data de 21 mai 2021!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri